OLIVERA adlı üyeden alıntı

cevaplar için teşekkür ederim.

bir veri merkezinde ki profesyonelliği aramıyorum.
hatta hali hazır'da windows server 2008'ün üzerine vm ware ve vm virtualbox ile dilediğim kadar sanal sunucu kurabiliyorum.

sanal sunucu kurma çalıştırma paylaştırma bölme gibi işler en kolay profesyonelce bildiğim işler.

tek sorun bu sunuculara farklı ip adresleri atamak veya bu hizmeti uygun bir fiyata almak.

bu sunucuların tamamında ki yapılacak işe bakılırsa 24 mbps internet bile fazla.

sanırım çözüm hiç uğraşmadan fiziksel sunucu kiralamak.

Bahsettiğin gibi düşük bir yapı işini görüyorsa burada sorunun ip adresi ve upload hızı olacaktır. Şuan 100mbit'lik paketler için upload hızı 4mbit ile sınırlı, ancak evden eğitim ve çalışma dönemi nedeniyle iss'ler şuan upload'ları 2 katına çıkarttı. Yarın düşürürler mi bilmiyoruz.

Adresinde kablonet altyapısı varsa onlarda simetrik internet fiyatları daha iyi diye biliyorum. 2 adet hat alıp üstteki arkadaşın dediği gibi load balancer ile birleştirebilirsin. Yada sunucuya 2. bir ağ kartı takarak 2 hattan gelen ip adresini (dmz ile tüm portları) 2 farklı ağ kartına tanımlayarak bu kartlarıda sunucu içinde istediğin sanal sunucuya vmware yada virtualbox'da bridge olarak ekleyerek direkt IP adresini sunucuya ulaştırabilirsin.

Evinde 4,5G vs. iyi çekiyorsa turkcell superbox 10/10 simetrik pakette içini görebilir.