Şahsen yardımcı olurdum ama konu açma üslubunuz hiç hoş değil. Basit ve ücretsiz olduğuna karar verebiliyorsanız zaten bilgiye sahipsinizdir. Öncelikle iş hallettirme mantığından vazgeçip samimi olarak yardım istemeyi deneyin. Emin olun yardımcı olan çıkar.
Sağolsun gereken kişi baya yardımcı oldu evet gözden kaçırdığım bir şey olduğu düşünüyordum konuda login yazmıştım onu kendim çözdüm bir kaç sorunuma da yardımcı oldu dostumuz sağolsun bilgi vermesi ve bir takım kod göndermesi yeterli oldu. Konunun gayet samimi olduğunu düşünüyorum. Çözmem gerekiyordu böyle bir konu açtım isteyen bakar isteyen bakmaz bende burada wordpress ile sorunları olan kişiler ile iletişime geçiyorum hiç bir karşılık beklemeden elimden geleni de yapmaya çalışıyorum ÜCRETSİZ yazdım burada arkadaşlarımız para kazanıyor sonuç olarak bu işten ekmek yiyorlar neden bana boşuna PM gönderip vakitlerini kaybetsinler ?
buradan çıkan sonuç demek ki herkes sizin konu açma şekline göre "hallettirme" olarak bakmıyor sonuçta sizin içinizden böyle geldiyse o sizin probleminiz :)
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Konu kitlenebilir.
İyi forumlar.