Merhaba, konu ile ilgili detayli pm alabilirmiyim.
Hocam ben size şöyle izah edeyim reklam hesabını başarılı bir şekilde oluşturduktan sonra sadece ödeme yöntemlerinde gösteriyorsunuz ve o hesap vasıtasıyla harcama yapıyorsunuz. Bunu sadece şahsi hesabınız için değil kafanızda bir proje var ise (örneğin facebookta bir söz sayfası açayım onu reklam ile kasayım olmazsa satarım olmazsa büyütürüm) yapabilirsiniz. Şimdi size detaylı bir şekilde izah edeyim, Facebook sayfanızı normal şartlarda reklam vermek istediğinizde kendi belirlediğiniz bir bütçe karşılığında harcama yapar ödersiniz ve bunun neticesinde ya paranıza değer yada değmez. Benim yaptığım bu işi yapanlar ise tam burada devreye giriyor. Video da anlattığım yöntemler uygulandığında sayfanızı sorunsuz sıkıntısız büyütebilirsiniz. Ben bu yöntem sayesinde geçen 10 K lık sayfamı sattım hemde reklamla kastım hatta isterseniz linkini de atarım. Sadece bu işte sabır ve dikkat gerekiyor. Yakalanma vs. hiçbir durum yok sadece talimatlara uymazsanız çıktığınız reklam tutarını ödemek zorunda kalabilirsiniz onun dışında hesabınızın kapatılması falan söz konusu değil. Bu eğitimi şu an 3 kişiye sattım şu an herkes kendi projesi ile uğraşmakta. Bu yöntem ile kendiniz de iş yaparsınız. Ben bu işi ilk öğrendiğimde 150 TL bakiyeli reklamı hiçbir ücret ödemeden 90 TL ye satıyordum reklam çıkıyordum ve dahası