Hocam tailwind ile alakalı bişeyler sorucam, bu tailwindde başlık açıklama link filan eklerken heopsini tek tek mi ekliyoruz? Yani 20 resim yükledim hepsinin başlık açıklama linki itek tek kopyala yapıştır yaptım :D saçma geldi hepsini birden düzenleyemememiz. teşekkürler şimdiden
Birde sanki açıklama yazmıyorum demiştiniz ben de yazmayayım dedim fakat açıklama eklemeden paylaşmadı zorunlu kıldı yani onu nasıl yapıyorusunuz?
Birde sanki açıklama yazmıyorum demiştiniz ben de yazmayayım dedim fakat açıklama eklemeden paylaşmadı zorunlu kıldı yani onu nasıl yapıyorusunuz?
açıklama yerine birkaç tag yazıyorum ben rich pin olduğundan açıklama oto ekleniyor zaten. Evet maalesef tek tek yapıyoruz bunu tailwind'e bildirdim ilerde düzeltirler diye düşünüyorum eskiden başlık da eklenmiyordu onu da ben bildirmiştim :D
Böyle detay konularda erinmeden yardımcı olup bilgi verebilen arkadaşların Forumda bizimle olduğunu bilmek güzel. ( Konuya ve Pinterest e hakim değilim ama olsun. Görünce tebrik etmek istedim belki dahada duyarlılaşır forum :) İyi forumlar
teşekkürler organik manuel hak yemeden nasıl yüzbinlerce takipçi kasılır gösteriyorum. Hırsızlığa yanlışa gerek yok. Bunlar düzgünce yapılsın yeterli. Elimden geldiğince konuda her şeyi anlattım anlatıyorum.