Herkese Merhaba,

Kişilik analizinde birçok araç olmasına rağmen en dikkat çekici alanlardan birisi astrolojidir. Natal astroloji sitesini oluşturmadan önce İngilizce dilinde yayınlanmış birçok kitabı inceledim. Amacım bir tür literatür taraması oluşturmak ve en değerli kaynakları Türkçeye kazandırmaktı.

Özellikle temel düzeyde burçlara: Güneş, yükselen, Ay burcu gibi herkesin kolaylıkla ulaşmasını istedim. Ay düğümleri ile ise kişinin hayat boyu izlemesi beklenen yolu – hayat sınavlarını inceledim.

Bu bilgilerin birçoğu size hayal ürünü gibi gelebilir veya oldukça ciddiye alıp kendi davranışlarınızı sorgulayabilirsiniz. Siteye bir dakikanızı verip lütfen hızlıca inceleyin, hala geliştirme sürecindeyim.

Doğum haritası hesaplama aracını kullanarak Güneş, yükselen, Ay ve Kuzey Ay düğümü burçlarınızı detaylı okuyabilirsiniz. Bu burçların neyi ifade ettiğini ise kısaca görselle açıkladım:

Bazen sosyal veya duygusal ilişkilerde her birimiz sıkıntılar yaşıyoruz, burçları incelemek kendinizi geliştirip istediğiniz kişiliğe sokmada rehber olabilir.

Yükselen burcu, dıştan görüntünüze ve davranışlarınıza göre bilgiler verir. Birçok birey ilk tanıştığı insanda yükselen burcuna dair detayları fark eder.

Şu sıra çocuk burçlarını yazmaya başladım. Gelişimsel astrolojiye göre ebeveyn - çocuk ilişkisinde dikkat edilmesi gereken birçok nokta var.

Çocuğun genel özelliklerini dikkate alarak sağlıklı bir ilişki kurmak önem arz eder. Özellikle her çocuğa nasıl disiplin eğitimi verileceği ve acı haber paylaşımı (ayrılık, vefat vb.) gibi konularda da detaylı açıklamalar ekledim.

Birkaç kişi burç uyumlarıyla ilgili yazmam için yorumda bulundu. Bende koç burcu ile boğa burcu sayfalarına büyük önem verdim. Her birinin farklı burçlarla olumlu ve olumsuz uyumunu detaylarla yazdım.

Lütfen siteyi nasıl daha iyi hale getirebileceğime dair yorumlarınızı eksik etmeyin. İşimden fırsat kaldıkça yazmaya ve siteyi geliştirmeye devam edeceğim.

Saygı ve Sevgilerimle