selcuksofta adlı üyeden alıntı

zorda olsa imkansız değil.
ama örnek vereyim ben sosyal medyada çok kuvvetliyim, ekipte herkesin yazısını çok çok çok kere okuturum :) benim payım ne olacak, gerçekten zor, ama benimde hayalim bu anlattıklarınız. bir genel haber/blog sitesi, hatta resmi haber ajansı olmak (tabii ki ekip bulursam), biri ekonomi, biri siyaset, biri gündem, biri spor, biri video vs vs vs her kategori yazarı ve yaarları ayrı ayrı çalışacak, sosyal medyacı ayrı, grafiker ayrı, yazılımcı ayrı, hosting sunucu kendi bünyende, bu şekilde bir şey bence tutar. inşaallah birileri başarır da bizde izleriz buna benzer bir girişimi

Benim düşüncem tabii yapılacak olursa takipçi üzerine kurulu bir sistem. Sitedeki yazar sayısı azken böyle birşeye gerek yok ama sayı artınca herkes kendi ilgi alanına göre yazarları takip edebilir. Bu durumda da herkes kendi yazılarını sosyal medyada paylaşarak takipçi kazanmaya çalışacaktır. Tabii sonradan kazançta buna göre şekillenir, kullanıcı sayısı arttıkça trafik arama motorları yerine site içerisinde olacağı için takipçi sayısı fazla olanın kazancıda ona göre fazla olacaktır.