Herkese merhaba arkadaşlar,

Hemen konuya değinmek istiyorum, biliyorum içinizde bu uygulamayı ne zamandır isteyen yada yapmak isteyen birileri var ve o gün geldi karşınızda coin musluk uygulaması.

Ne işe yarar?

Bu uygulama ile belirli aralıklarla ile uygulama yapısına göre ödül verebilirsiniz. Örnek veriyorum mesela uygulamanız Ruble üzerine yarım saatte bir girip kullanıcının ruble almasını sağlayabilirsiniz 30 dk da bir 10 ruble örnek. Bu arada kullanıcı gün içerisinde sürekli uygulamaya girer süresi dolduğu zaman sayacı başlatması için kullanıcıya bildirim gönderilir. 3 farklı admob reklam türü de eklidir.

Özellikleri

- Api 29 uyumlu
- Android X adapte
- Referans sistemi
- Top 100 Listesi
- AdMob reklamları(Banner, Geçiş, Ödüllü)
- Bildirim sistemi
- Firebase tabanlı
- Google ile giriş
- Ayarlanabilir özellikler
- Kullanıcı dostu tasarım

Uygulama içi görseller

https://hizliresim.com/T1jcTh
https://hizliresim.com/D3Wz18
https://hizliresim.com/c8UKwR
https://hizliresim.com/1SUKHB
https://hizliresim.com/2WrLR2
https://hizliresim.com/Q1EPJC

Uygulama Fiyatı: 1500 TL (Kişiye özel Reskin + Kaynak Kodları)

Dikkat: Sadece 2 Adet Satış Yapılacaktır.

Uygulama fiyatı çok değil arkadaşlar hatta az diyebiliriz kaynak kodlarına ve özel uygulamaya sahip olacaksınız uygulamanız istediğiniz para veya sanal para birimi ile ve özel renk ve logo tasarımı ile yapılacak, firebase kurulumları tarafımdan yapılıp tertemiz teslim edilecektir. Satış sonrası destek veriyorum.


Not: Bazı arkadaşlar hemen fırlar biliyorum o yüzden uygulama benim değil fakat satışı artık yok codecanyon'dan kaldırıldı bu yüzden lisans gibi gereklilikleri yok. Uygulamanın son hali ne yazık ki Google Play politikalarına uymuyordu çünkü kodları ve Kütüphaneleri gereksinimleri karşılamıyor. Görsel olarak değişiklik yapılmamış gibi görünebilir fakat bu Demodur alan kişiye özel bir tasarım yapılır bunun yanı sıra back-end kısmında büyük değişiklikler yapılmıştır ve hatalar giderilip güncel Google Play politikalarına uygun hale getirilmiştir. Her şey tarafımdan yapılmıştır ve siz değerli forum üyelerine sunulmuştur.