merhaba arkadaşlar wmaracına daha yeni katıldım,öncelikle tebrik ederim üye alımında davetiye vb seçmeden mevlana gibi herkese kucak açmışsınız ve içeride gerçekten çok faydalı içerikler mevcut.Uygulama tanıtımları yöntemler/metodlar gibi teknoloji ağırlıklı bir sitem var
site : https://crackzzers.com

Şimdi Merak Ettiklerimi Sormak İstiyorum

1-) Geçenlerde alexada 16 k ya kadar yükselmişken neredeyse bir günde 40k ya düştüm, acaba antiseo mu yapıldı diye kontrol ettim fakat birşey bulamadım sizce neden olmuş olabilir bu ? (site içine crackzzers.com/global olacak şekilde yeni bir site kurmuştum global içerikler için sizce bu site içi map i vb çorba edip seoya zarar vermişmidir ? )

2-) Rankmath seoda ortalama 93/100 seo değeri alıyorum gönderilerde görselliğe etiketlere resim metalarına kadar herşeye dikkat ediyorum ama önceden günde alexada 1-2k (TR de) atlarken şu düşme olayından sonra kımıldamıyorum bile, sizce nerede hata var ?

3-) Keywords aramaları için nereleri önerirsiniz ? Ben ubersuggest kullanıyorum güzel duruyor daha iyi ücretsiz bir alternatif varmı ?

4-) Hatalarım ve öneriler : Webmaster değilim, elbet tonla hatam vardır ve bunları düzeltmek istiyorum tüm önerilerinize açığım ve şimdiden cevap yazacak olan herkese teşekkür ediyorum.