Saffet adlı üyeden alıntı

Önce kendinizi kandırmayı bırakın sonra zaten siteleriniz gelişecektir. Gerçekten; kaliteli, okuyucu dostu, bilgi verici içerik üretirseniz ve her gün en az 3 olacak şekilde yazı paylaşırsanız siteniz zamanla güçlenecektir.

Her gun 3 yazi diye birsey belirtmedim ben.

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Sitem index almıyor konularına son! :)

Cidden son derece gereksiz konular açılmaya başlandı.

Az sabır, az mantık ile işler rayına girer her zaman.

Hemen seo / backlink paketlerine saldırmamak gerek mesela :)

İçeriklerin iyi olması için özen göstermeliyiz.

Mümkünse bu konuda olduğu gibi yabancı kaynakları takip etmeliyiz.

Kolay gelsin herkese.

Eyw abim aynen.

Dorebar adlı üyeden alıntı

En az 3 veya 5 yazı diye bir kriter yoktur. Tecrübesiz olduğunuz konularda lütfen yanlış bilgiler vermeyin. Burada amaç siteyi güncel tutmaktır. Her gün şu kadar yazı kriteri sadece haber siteleri için geçerlidir. Haber sektöründeki siteler içerik girmezlerse rakiplerinin önüne geçemezler. Normal, sıradan veya kişisel blogların hergün yazı girme şartı asla yoktur. Tutturmuşsunuz her gün yazı her gün yazı. Basmakalıp öğrenilen şeyleri tekerrür edip duruyorsunuz. Madem her gün içerik girmemiz zorunlu, evergreen content ne işe yarıyor.

Dalgalanmalardan olumsuz etkilenmemek için yapmanız gereken her şey yabancı kaynaklarda tonlarca mevcut.

Özetle;
Google diyor ki bana oynama ziyaretçiye oyna. Bu kadar basit!

Dediklerinizde haklisiniz ama benim anlamadigim ben 3 5 icerik gibi birsey paylasmadim yazdigim da da bu yok keza ben sadece guncellemenin oldugunu hangi siteletri nasil etkileyebilecegini tahminlerde bulundum. Dikkat ederseniz sadece tahmin ve cevremizde gordugumuz seyleri anlattim