Benim size yazdığım şeye "Bir usta günde 10 araba tamir etti diye ölür mü ?" diyerek olayı gün içerisinde değerlendirdiğiniz için size dar bakıyorsunuz dedim. Ben olaylara gün içi veya gün aşırı bakmıyorum. Siz gün içi bakıyorsunuz. Bu yüzden de hala demek istediğimi anlamıyorsunuz. Sizin dediklerinize ben katılıyorum. Sizin dedikleriniz kısa vadeyi açıklıyor, benim dediklerim uzun vadeyi. Bir usta günde 10 araba tamir ettiğinde ölmez ama bir usta yıllarca günde 10 araba tamir ettiğinde ölür. 10 rakamı tamamen örnektir. Önemli olan, insanın kendi standartları üstünde bir çaba sarf etmesi ve geçen yıl süresi içerisinde kendini standartlarından fazla zorladığı için zamanla aşınmasıdır. Bu sizde bende ve videoda ki adamda değişkenlik gösterir.
İnsanları yaşına göre yargılayıp küçümsemeyi bırakmalısınız. Ben sizden çok biliyorum siz bilmiyorsunuz demedim ama siz nedense yaşımı ileri sürüp beni bilgisiz diye saf dışı bırakmaya çalışıyorsunuz. Önceki mesajda da uzatmaya gerek yok dedim tekrar söylüyorum. Uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar dilerim.