Hocam selam;
Bu yapılanmanın bir blog sitesi kurup sadece içerik girerek herkesin tek amacı para kazanmak olarak girilecekse bu sistem çöker/tutmaz. Eğer amaç az önce söylediğiniz Onedio gibi, Facebook gibi birilerini arkanızdan konuşturmaksa bu sistem tutar. Umarım verdiğim örneği anlatabildim. Bir kere bu ekibin zihniyeti herkeste aynı olmalı. MARKA-OTORİTE ilişkisi güdülmeyi sağlayabilirseniz bu oluşumda BAŞARI elde edersiniz.

Bu yapılanma, forumda tartışılarak başlanamaz. Önce HERKESİN bir araya gelmesi ve en az 1 hafta aynı ortamda yaşaması ve birbirini tanıması gerekir. Yeteneği olan birinin güzel bir senaryo yazması ve yol haritası çıkarması gerekir. Amacımız ne olacak? Kime rakip olacağız? diye tartışma ortamı yaratılarak herkesin fikrini almak gerekir. Bu girişimde pay sahibi olmak isteyen herkes sermayesini ortaya döker, bu rakamlar tescillenerek limited şirketi kurulur ve herkesin vasfı belirlenir.

Ortaya dökülen sermaye ile bir merkez ofis tutulur, herkes görev alacağı makama yerleşir. Gruptaki yazılım mühendisleri sistemi ve siteyi kodlar. Grafik editörleri kurumsal kimliği çıkartır. Sonra sektör belirlenir, sektörün can alıcı içerikleri belirlenir ve yetenekliler üretime başlar.

Daha çok şey yazmayı isterdim ama buna vakit ayırmak istemedim, lütfen beni yanlış anlamayın.