bu tavsiyem instagram temelli.
Biliyorsunuz ki son zamanlarda başta instagram fenomenlerinin yaptığı çekilişler malumunuz. Lakin bunu zincirleme sistemi ile gelirlere dönüştürenler var bunların yüzde 99 u illegal, yani çekiliş hediyesini vermeyenler.
Diyelim elinizde 5k para var, ilk önce instagram hesabı satın alın 10k - 50k takipçi olabilir. Daha sonra yaklaşık 1k civarında reklam parası ayırın daha sonra sonra yine aynı şekilde 1k-2k arası çekiliş masrafı ayırın. Şimdi çekiliş düzenleyelim;
bu gönderiyi beğen, yoruma 3 arkadaşını etiketle 200 tl senin olsun. ya da 1000 tl yi 10 kişiye de paylaştırabilirsiniz. Sonra bu gönderinin reklamını yapın instagram business ile ancak bu tarz reklamı onaylıyor mu bilmiyorum ya da fenomenlerin sayfalarına verebilirsiniz. İlk gönderide bu tarz bir reklamla eminim ki 5k organik takipçi kazanırsınız. Daha sonra ikinci çekilişe reklam alın artık bu sizin pazarlamanıza kalmış. Ben bir zincir çekiliş sistemi ile konuştum ve bana bir günlük 10k takipçi vaat edip 400 tl istediler. Siz 5k sunup 200 tl isteyebilirsiniz. Bu şekilde zinciri kurabilirsiniz. Yine dediğim gibi ben bu zincir sistemi bir arkadaşa sordum işi illegal yapıyor lakin günde 500 tl kazanç sağlıyormuş. (110k takipçisi var)