Herkese merhaba. Ben websitesi sektöründe yeni yeni emeklemeye başlıyorum. Bu süreçte wm aracı forumlarında satış yapan bir siteden JNEWS teması satın aldım. 30-40 TL bir şeydi fiyatı. Bu işlerden pek anlamadığımdan orijinal olduğuna inanmıştım. Meğersem aldığım temanın asıl fiyatı 60 dolarmış. Bunu öğrenince şok oldum. Deneme amaçlı kurduğum boş sitemden hemen kaldırdım. Ardından virüstotal. com'da virüs taramasına soktum dosyalarını. hiç virüs çıkmadı ama endişelerim var.


Her ne kadar kullanmak istesem de korkuyorum. Web sitelerimin hacklenmesini vs. istemem. Bu yüzden ücretsiz temalara yöneldim lakin burada da hep klişe temalar buldum.

2 sorum var.
1) Adsenseden belirli bir miktar para kazanmaya başlayana kadar idare edecek ücretsiz bir tema önerebilir misiniz? ( Tema konusu bloglar ve yazılım üzerine)

2) Sizce virüs taramalarının temiz çıkması iyiye işaret olabilir mi? Adam cidden beni kazıklamış mıdır?

Not: Neden güveniyorsun ki diyecekler elbette olacaktır. Hem bu forumda satış yapmasından hem de orijinal tema fiyatları hakkında bir bilgim olmamasından dolayı güvendim. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.