Hocam virüs çıkmamışsa da ileride çıkma ihtümali var. İlk bu işlere başladığım zaman warez hatasına düştüm. Sonra hiç varez bir eklenti olmasa dahi sorun vermeye başlar site. Daha işin başındaysanız tavsiyem şu.
İlk olarak wordpress aktarıcısı ile yazıları, sayfaları ve oratamı dışarı aktarın. Sonrasında sub domaine yeni site kurun. Oraya yazı ve resimleri aktarın. Bu işlemi yapınca veritabanı sıfırdan oluyor. Eskiye diar hiçbir iz yok artık. Yazdıklarına bakarak yazı ve sayfalarda warez olmadığını anlıyorum. Artık iyi bir tema alın. Ben ücretsize de hiç bulaşmazdım. Ücretli tema size performans ve para getirir zaten. Sub da siteyi tamamlayınca yedek alırım ve ana domaine taşırım siteyi. T0m bu işlemi sizde yapabilirsiniz. Veya pm atarsanız size ücretli publisher teması ile birlikte kurarım. Publisher teması 69 dolar. Be lisasnlı şekilde vereceğim size. Yani elinizde bir lisasn olacak. Temya güncelleme gelecek. Warez de böyle güncelleme alqmazsınız. Makul bir fiyat olacak hocam. Dönüş yaparsanız uzun vadade karlı olursunuz.