-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Felixalican adlı üyeden alıntı
Elimde 2 tane domain var almak istersen aldığım fiyattan vericem çok uygun değerlendirebilirsin blog da acabilirsin tutar
Domain isimlerini atar mısın
Adınıza özel Paypal hesabı için iletişime geçebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İktisat öğrencisiyim
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Aktif projelerimden birinin adsense geliri aylık 700-900 lira bandında gidiyor. Parayı çektiğim gibi tekrardan değerli bloglardan tanıtım yazısı alarak aynı siteye yatırım yapıyorum. Bazen keyfe geliyorum anahtar kelimemden adwords reklamı çıkıyorum :)
bildiğim kadarıyla adsense bağlı bir siteye adwords ile kullanıcı çekmek yasak. detaylıca araştırın, siteniz güme gitmesin
SATILIK (1 tanesi 7 yıllık) TEKSTİL, ETİCARET, GAYRİMENKUL DOMAİNLERİ!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Deadlus adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla adsense bağlı bir siteye adwords ile kullanıcı çekmek yasak. detaylıca araştırın, siteniz güme gitmesin
Ucu açık bir durum hocam. AdSense reklamı varken Adwords reklamı çıktığın zaman geçersiz tıklamaları takip etmen gerek. Filtreleri iyi ayarlaman gerek. Sitene yapay trafik sağlamadığın sürece bu durum sorun teşkil etmiyor.
İnternet kullanıcıları ve Google reklamverenleri için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla, Google reklamları yayınlayan siteler aşağıdakileri yapamaz:
Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik gezinme ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
İstenmeyen toplu e-postalar veya üçüncü taraf web sitelerinde istenmeyen reklamlar yoluyla tanıtım yapamaz.
Araç çubukları gibi yazılım uygulamalarının çalışması sonucunda, Google reklamlarını, arama kutularını veya arama sonuçlarını görüntüleyemez.
Pop-up'ları tetikleyebilen, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendirebilen, tarayıcı ayarlarını değiştirebilen veya herhangi bir şekilde sitede gezinmeyi engelleyebilen bir yazılım tarafından yüklenemez. Bir reklam ağının veya satış ortağının bu tür yöntemleri kullanarak AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmesini önlemek sizin sorumluluğunuzdadır.
Site, Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu değilse, çevrimiçi reklamcılıktan trafik alamaz. Örneğin kullanıcılar, reklamınızın vaat ettiklerini kolayca bulabilmelidir.
Ucu açık olma nedeni ise basittir. Şu an bu teknikle para kazanan on binlerce insan var ama google diyor ki bir gün canım sıkılır program politikalarına istinaden banlarım yok canım istemez banlamam.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!