Nisan adlı üyeden alıntı

Blogunuz sadece yazıdan ibaret olacaksa 100 mb bile yeterli. Wordpress ve tema 50 mb yer tutuyor çünkü. Firmalar en az 250 mb'lik satıyorlar. O bile yeterli. Yazılarda resim kullanacaksanız, en azından 500 mb'lik bir host alın. 5 gb aylık trafik yeterli olur. Zaten siteniz bundan daha fazla trafiğe ihtiyaç duyarsa, ziyaretçi sayısı artıyor demektir. Bu da para kazanmak demektir. O zaman daha çok trafik veren pakete geçersiniz. Her firmada paket yükseltme mevcut.

Domain için yabancı bir firmayı kullanıyorum ama host için bunları önerebilirim. Hiçbirinde sorun yaşamadım(firma - alan - trafik - fiyat):

1- https://www.veridyen.com: 250 mb - 5 gb - 20 TL+KDV (23 küsür TL)
2- https://www.hostixo.com: 1 gb - 10 gb - yaklaşık 33 TL (3 domaine izin veren ve 3 gb - 15 gb olan paket 50 TL)
3- https://www.hizhosting.com - 500 mb - limitsiz - 23,60 TL
4- https://www.odeaweb.com 1 gb - 10 gb - 30 TL (1 gb - 30 gb - 10 TL paketi de var. Webmaster forumlarının kampanyalı hosting bölümlerinde satış yapıyor)


İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İnsanlık hali takdir edersiniz ki gözüm direkt 1gb 30gb 10TL'ye kaydı. Wmaracı'nda kampanyaları varsa hemen almak isterim.

Güzel hosting'i herkes övdüğü için listeme almıştım. Odeaweb hız konusunda kaliteli bir hizmet sunuyorsa mutlaka şans vermek isterim.

Hocam hazır sizi bulmuşken bir soru daha sormak isterim. Cloud Hosting ne demek? Nerede bu yazıyı görsem fiyatlar inanılmaz düşüyor. Bu da bana ucuz etin yahnisi kötü olur sözünü hatırlatıyor. Elim satın al tuşuna gitmiyor. Nedir Bu Cloud Hosting