Nisan adlı üyeden alıntı

Verdiğiniz linkteki kampanya 2018 yılından ve sona ermiş sanırım. Siteye girince fiyatlar artıyor.

Değerlere bakarken sitenizin hitinin ne olacağını düşünerek karar verin. "Günlük en fazla 1000 kişi girer siteme" diyorsanız, temel paketler işinizi görür. Eğer temanızda hatalı kodlar falan yoksa ya da çok aşırı kod içeren bir temanız yoksa, cpu sorunu yaşamazsınız. Cpu, sunucu kaynağını tüketmekle ilgili. Aynı anda 50-100 kişi siteye girmiyorsa, temelde cpu sorunu yaşanmaz. Hele de cache eklentisi kullanırsanız, sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük.

Sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük diyorum çünkü paylaşımlı hostingde her zaman cpu sorunu yaşanabilir. Çünkü sunucuda sadece sizin siteniz yok. Binlerce site barınıyor aynı sunucuda. Bunlardan 50 tanesinin temaları sorunluysa, sunucu yavaşlar mecburen. Ya da bir site saldırı alırsa sunucudaki tüm siteler çöker. O da tamamen şans. Yıllarca paylaşımlı hosting kullandım. Sorun yaşama sayım 4-5'dir en fazla.

Yerli firmalar arasında tek bir öneride bulunmak istemiyorum ama Veridyen'in en ucuz paketinden memnun kalacağınızı düşünüyorum. 5 sitem o paketi kullanıyor. Ama dediğim gibi, diğer firmalarda da pek sorun yaşamazsınız.


Hocam linkten girince yıllık periyot seçme ekranı geliyor. Oradan devam edince fiyatlar linkte verdiğim gibi ilerliyor. Atladığım bir yer mi var acaba?

Şunu da belirtmek isterim, Blogumda ortalama 500-600 kelimelik kendi yazdığım makaleler olacak. 2 ya da 3 fotoğrafla desteklemeyi planlıyorum. Disk alanı kriterimde bunu da göz önünde bulundurmak lazım.