-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhba sınırsız hosting alanlar dikkat, inode diye bir şey varmış o çogu hosting paketinde görünmüyor, sen sınırsız hosting aldım diye seviniyorsun en fazla iki üç site kurdumu sana diyorlar idone sınıra geldin paket değiştir hani bu sınırsızdı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet genelde 200.000 veya 250.000 dosya ile sınırlandırıyorlar... İki üç siteyle de sınıra geleceğini düşünmüyorum... Tabi nasıl bir site kurduğunuza bağlı, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem...
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
inode dosya sayısı anlamına gelir . Dolayısı ile sınırsız diye bu hayatta bir şey yok . Daha önce kullandığım hosting te 250.000 sınırı vardı .Doldurdum Sonrasında VPS geçtim 2000000 sınırı var şu an . Hangi servis sağlayıcısına giderseniz gidin inode sınırı vardır. ( küçük harflerle sözleşmelerde yazılı :) )
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1- Gerçek sınırsız hostingler var ancak fiyatları ateş pahası
2- Çakma sınırsızlar inode bazında olup fiyatları uygun olur, satış politikasına ve firmanın ayarlamasına göre sınırlar değişir.
İnode sınırı olmayan gerçek sınırsızların fiyatları dedicatedler ile yarışır managed hosting olarak geçer yarı hosting yarı vps kafasındadır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıklama için teşekkürler acemiliğimize geldi başımız biraz ağrıdı bari başkalrınında ağrımasın diye yazdık
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam ve pazarlamadır bunun adı hocam, her zaman bir şey satın alırken satış sözleşmesi veya kullanım sözleşmesine onay verirsiniz Verdiğiniz onay "Okudum, anladım kabul ediyorum." anlamını taşır. Okuyup okumamak kullanıcıya ait bir durumdur. Firma zaten zorunlu olarak seçmeni ister. Der ki kardeşim ben bu bu bu şekilde ayarlıyorum onay veriyorsan al. Bir dayatma sistemi yoktur. Tercih alıcıya aittir.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnanın yurtdışıfirma kullandım inode yi tr gördüm dedik kendi ülkemin insanı kazansın