lostyazilim
tr.link

Google gerileme

5 Mesajlar 1.077 Okunma
acebozum
tr.link

hakankulaksiz hakankulaksiz Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar 1 ay blogumla ilgilenemedim anormal desem az olur bir gerileme yaşadım. TR de 13 binlerde gezen blogum bu gece 100 bini aştı ve durduramıyorum. PR2 idi. PR3 olmuş ama sıralama git gide artıyor. Buraya tıklayıp anlayacaksınız zaten sorun kendini gösteriyor.

elektronikssl
webimgo

zer zer cakmakenes.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 1003
  • Beğeniler 137 / 136
  • Ticaret 17, (%100)
Zaten konuda belirtmişsiniz '1 ay blogumla ilgilenemedim' Alexa konusunda bu yüzden büyük miktarda gerilemeler yaşayabilirsiniz. Pr güncellemesi de 3 ayda bir olan bir durum olduğu için pek bir gariplik yok doğrusu. Bende uzun süre ilgilenemedim ama benimde 0 iken pr3 oldu mesela.

hakankulaksiz hakankulaksiz Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Ben zaten blogumu ayda 1 2 kere güncelleyen biriyim. Bazen 40 50 gün arayla içerik paylaştığım oluyordu fakat gerileme yaşamıyordum. Yaşasamda 1000 - 2000 sıra geriliyordum. Ama şimdi ne yaptıysam fayda etmiyor. Gerilemeyi durdursam yeter.

zer zer cakmakenes.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 1003
  • Beğeniler 137 / 136
  • Ticaret 17, (%100)

hakankulaksiz adlı üyeden alıntı

Ben zaten blogumu ayda 1 2 kere güncelleyen biriyim. Bazen 40 50 gün arayla içerik paylaştığım oluyordu fakat gerileme yaşamıyordum. Yaşasamda 1000 - 2000 sıra geriliyordum. Ama şimdi ne yaptıysam fayda etmiyor. Gerilemeyi durdursam yeter.

Doğrusu pr güncellemesinden sonramıdır bilemiyorum ama bir çok sitede aynı durum mevcut. Ben bile şu an günlük özgün içerik giriyor olmama rağmen alexam artış gösteriyor. Yani yapabileceğiniz yöntem nedir bilemem ama günlük olarak özgün içerik girmeye gayret gösterin. En azından bu sayede artışı engellemiş olursunuz.

wmaraci
wmaraci

lodos lodos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 281 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
Alexa sıralaması hit sayısıyla doğru orantılı. Hitlerin düşükse sıralamada gerilemen doğal. Önemli olan google pagerank değerinin artış göstermesidir. bence sitenin kalitesi açısından telaş edilecek durum yok görünüyor

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al