-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar.
webkery.com sitesinin yöneticisiyim. Yaklaşık 20-25 gündür hizmet veren teknoloji haber sitesiyiz. Sitemizde 20 günde yaklaşık 80 konu girildi ve bu konuların hiçbiri alıntı değil. Site teması gayet düzgün, künye - gizlilik politikası - iletişim gibi sayfalarımız da mevcut.
Yaklaşık 1.5 hafta önce ilk adsense başvurumuzu attık ve Adsense Politikasını ihlal ettiğimiz için reddedildi (tahminimize göre girdiğimiz deepweb haberlerinden dolayı. O haberleri sildik gerçi.) Neyse, ikinci başvurumuzda coronavirüs nedeniyle red yedi. Sizce nerede nasıl bir hata yapıyoruz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cyrptocoin.com CEO
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence site içerik eklemeye devam edip biraz zaman geçmesini beklemeniz gerek onsan sonra hem news hem adsense başvurusu onaylanır yeni sitelere pek vermiyorlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
Blockchain, Bitcoin Ve Altcoin Haber Analiz
cyrptocoin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Adsense için bir kriter mi bilmiyorum ama haberlerde kullandığınız imla çok kötü. Acilen imla öğrenin.
Mesela şu içerik:
"Peki Bizim Düşüncemiz?
Bir sinema sever olarak söylüyorum ki bu filmi izleyip kaybedeceğiniz hiç bir şey yok . Aksine kazanacağınız çok şey var . Örneğin takım ne demek öğreniyorsunuz . Oyunculara gelecek olursak başarılı bir kadro olduğunu söyliyebilirim . Özellikle Mert Yazıcıoğlunun gösterdiği muhteşem oyunculukla film ayrı bir izlenim katıyor . Ayrı yeten söylemek isterim ki oyun meraklıları kaçırmamalı ."
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.murekkephaber.com
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir sitenin adsenseden hızlı bir şekilde onay alması için;
1 - kaliteli içerik
2 - benzer sitelerden sizi öne çıkaracak olan farklı içerikler
3 - genel seo kurallarına uyma
4 - sitenin mobil kullanılabilirliği
künye - gizlilik politikası - iletişim sayfaları çok önemli değil. Geçenlerde 1 site için 2 hafta bekledim, bu süre içerisinde henüz yapı itibari ile ülkemizde benzerine rastlamadığım bir site için 2 günde adsense onayı aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam adsense i boşverin bence onaylanmiyor defalarca yolladim red yedim bi zamandan sonra sıkıldım kendim bıraktım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain'i yeni aldiysaniz, en az 2 ayi doldurmayi beklememisiniz yaziyordu bir yerlerde...
Labirent Kent: https://labikent.com
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Onlar teoriler hocam, 2 haftalık domain ile adsense alıyorum.
Bugüne kadar hep ileri denedik.