Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba ufak atolye tarzi uretim yapacagim bir sektore girmek istiyorum .
Aklinizdakileri yorumlara yazarsaniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kesinlikle epoxy ürün derim hocam el yatkınlığınız varsa.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yatirimkulis.com
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mobilya el yatkinligim var hocam boya vsvs kendi markami yaratabilecegim bir fikir arayisindayim .
Fikriniz guzel tesekkur ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
El yapımı ahşap dekoratif ürünler olabilir hocam.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kendin yap türü mobilya, 3d yazıcı ile plastik ürünler ve elektronik ürünler benim ilgimi baya çekiyor. Ara ara şöyle bir fikir geliyor aklıma, 3d yazıcı da uzaktan kumandalı araba modeli basayım, elektronik kısmını kendim entegre edeyim ve bu haliyle satayım. Fakat internetten uzaktan kumandalı araba yazıp aratıyorum, mal ettiğim fiyatın neredeyse yarısına zaten satıyorlar :)
Üreteceğiniz ürünün el yapımı olması müşteri tarafından iyi karşılanıyor mu? Mesela uzaktan kumandalı araba için, bu soruya hayır diyebiliriz. Neden fabrikadan çıkan bir ürün yerine, el yapımı bir uzaktan kumandalı araba tercih edilsin dimi?
Pazar araştırmasını iyi yapın. Büyük kitlelere satacağınız ürün hakkında sorular sorun. Sağlam bir pazar araştırmasından sonra piyasaya atılın derim. Ben tamamen ticari boyutunu anlattım, isterseniz el yapımı buzdolabı üretin orası ilgi alanınıza kalıyor biraz... :)
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bilmiyorum doğrumu düşünüyorum yanlışmı ama dışardan birinin önermesiyle veya karşınıza birden çıkan bişeye dalmayın derim. Atolye tarzı demişsiniz bu işin maliyeti olacak işin bilmediğiniz bir şey olmasından dolayı tam analiz mümkün değil . Biz tekstil üzerine çalışıyoruz . Ana temamız geri dönüşüm sektörde yılları eskitmiş insanlar bile yeni bir makine kurarken hesapladığı sermayenin neredeyse 2 katına çıkıyo. Benim tabsiyem bir işe merak salarsanız eğer o işte normalde en az 3 yıl çalışıp öyle girşilmeli. Ama sizin durumunuzu bilmeden en az diyorumki kararlaştırdığınız sektörde bir yıl içinde çalılın, göz gezdirin.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam hem tornavida hemde duş başlığı örneğinizden yola çıkarak nacizane tavsiye ve öneride bulunmak istiyorum. Pladtik enjeksyon ve kalıpçılık ve metal işleri mezunuyum. Şimdi;
Öncelikle her iki örneğinizin ham maddesi kabaca plastik diyorum. Kendi markanızı üretebilmek için öncelikle bu
1 aksamları çizmeli/çizdirmelisiniz
2 Sanayide kalıbını yaptırmalı
3 Kalıbınızla seri üretime geçecek cnc tezgahı kiralamalı
4 ambalajlama ve satışa hale getirmelisiniz (barkod üretimi vs kısmı bu maddede)
5 akabinde pazarlama,satın almacılarla iletişime geçme ve ürün kabul ettirmelisiniz. (Bunu başardığınızı varsayarak)
6 Lojistik sorununu çözüp üretim tedariği akışını sağlamalısınız.
Bu normal şartlarda izlenmesi gerek yol ve yöntem.
Neyseki Çinliler her konuda yetiştiği gibi jack ma amcamız Alibaba.com ile tedarikçileri aysğımıza getiriyor.
Kabaca;
1 Kendinizin aklına yatan ürünü argeleyin
2 numunenizi alın inceleyin
3 üretim adeti ve ücreti ve lojistik pazarlığını yapın
4 logonuzu ve barkodunuzu iletin
5 gelsin ürünleriniz.
Ama derseniz atölyede birşeyler yapacaktım. kaynak yapabiliyor iseniz.O halde ferforje parçaları üreticilerinden "s" dir "yapraktır* bacaktır vs ile kendiniz Güzel şeyler ortaya çıkararak instagramda satışını yapın.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
3d yazıcı ile büst gibi insanlığın zararına, zaman zaman tapındıkları şeyleri kastetmedim. Faydalı olabilecek ürünler üretmek, ucuza da mal etmek mümkün. İyi araştırma şart.
technovenue.com