Ben de bir zamanlar İngilizce öğretmenimin emekliye ayrıldıktan sonra düzenlediği turlar için kurumsal denebilecek düzeyde bir site yapmaya çalışmıştım.

CMS kullanabilirsin ancak hepimizin de bildiği gibi sabit HTML sayfalarıyla oluşturulan bir site kadar güvenlisi yoktur. İşte bu yüzden güvenlik önlemlerini en üst derecede alman gerekir, sitedeki en ufak güvenlik açığından çıkabilecek bir sorun sonucunda zedelenecek olan firmanın itibarıdır. Eğer ki bir de zone-h yada benzeri sitelere bildiri verilirse hiç iyi olmaz.

Hosting için belirli bir kalıp yok aslında, kullanacağın dile uygun olarak orta düzeyli bir paket yeterli olur. Tabii yine güvenlik için güvenilir bir firma olması şart, istersen not defterinden site yap ancak sunucuda bir açık varsa yine sorun çıkabilir. Sitede resimler ve belki videolar olacağını düşünecek olursak buna uygun bandwith ve web alanı olan bir hosting paketi alınabilir. İletişim için işyeri adresi, telefonu ve mümkünse bir harita üzerinde (Google Maps) yerinin gösterilmesi iyi olur. Ayrıca webmaster ile iletişim için verilen bir mail adresinin de faydası vardır mutlaka.

Türk Ticaret Kanunu hakkında benim de hiçbir fikrim yok ancak internette küçük bir araştırmayla bütün detaylara ulaşabilirsiniz