Şirket kurulumu 200-500 arası. Her ay ne kadar ödeyeceğiniz işe göre değişir. 50 de olabilir 500 de olabilir. Bu fiyat şirketin büyüklüğüne göre değişir. Bahsettiğiniz şekilde bir şirkete ortalama 150-200 tl ye bakarlar.
29 yaş altına vergi yok da neymiş? Kim söylediyse tamamen uydurmuş. Öyle bir şey yok. Satış yapmak için vergiye tabii olmak zorunludur. Faturasız kapıda ödeme almanızın en ufak imkanı yok. Ha derseniz ben vergiden kaçınıp hemde kapıda ödeme alıcam o zaman sadece nakit çalışıp fiş/fatura kesmeyip ürünü kendiniz ya da elemanlarınız teslim etmesi gerekir. Bu durumda da uzun sürmeden birisi sizi sıkayet eder akıl almaz cezalar yersiniz.
29 yaş altına vergi yok da neymiş? Kim söylediyse tamamen uydurmuş. Öyle bir şey yok. Satış yapmak için vergiye tabii olmak zorunludur. Faturasız kapıda ödeme almanızın en ufak imkanı yok. Ha derseniz ben vergiden kaçınıp hemde kapıda ödeme alıcam o zaman sadece nakit çalışıp fiş/fatura kesmeyip ürünü kendiniz ya da elemanlarınız teslim etmesi gerekir. Bu durumda da uzun sürmeden birisi sizi sıkayet eder akıl almaz cezalar yersiniz.
Bilmiyorsanız yanlis yönlendirmeyin turk milleti akıl vermeyi seven bir insan dogru yada yanlis . 30 yaşına kadar 70 bin tl ye kadar vergiden ( rakam bu sekilde kalmis aklimda gecen sene kapanis verdim) muafsin. Ben faydalandım. Sadece 48 tl lik damga vergileri vs ödüyorsunuz