Merhaba arkadaşlar:
Lafı fazla uzatmadan konuya gireyim dün akşam saat 18:30 sularında Twitter hesabımın çalındığını farkettim çalan kişi mail adresini Twitter a kayıtlı telefon numarasını profil bilgilerimi değiştirmiş hesap 6k civarındaydı şunu farkettim benim bu hesapta kullandığım ve sürekli kullandığım şahsi mailime saat 18:50 civarında şifreyi değiştirdiniz diye bir mail gelmiş fakat ben açıp bakana kadar çoktan hesap profil ismi mail telefon herşey değişmiş giremedim hesabıma aynı maile destekten yazdım ilk mailini yazdım kullanıcı adını yazdım. Arkasından 4 5 tane daha mail attım fakat ses yok şu an tam 27 saat oldu bu arada çalınan hesabıma arkadaşlardan rica ettim bildir kısmından hesabı ele geçirilmiş gibi görünüyor kısmından 4 5 kişiye bildirttim bende saatte bir bildiriyorum bu gün öğlene kadar hesap açıktı ben bilerek kendi farklı bir hesabımı ana hesabımı takip ettiğim için görebiliyordum fakat öğleden sonra profile girince bu hesap geçici olarak sınırlandırılmış yazıyor çalınan hesabimda..
Bu hesabı geri alabilmem mümkünmüdür konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar olurum ücretli yaparım diyen varsa onada razıyım bı sekilde.
Detayları yazdığım için uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim.