lostyazilim
tr.link

Temada Türkçeleştiremediğim Tek Yer

5 Mesajlar 777 Okunma
lstbozum
tr.link

Jauska Jauska WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 19 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese hayırlı sabahlar diliyorum. İki gündür temamı türkçeleştirmeye çalışıyorum. Bir yerde tıkandım kaldım. Ne yaptıysam düzeltemedim. Nasıl Türkçeleştirebilirim bu bölümü. Loco Translate kullanıyorum bu arada. Nasıl Hallolur bu iş?
https://prnt.sc/sjcsh6
ceyliin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

JoshgunPRO JoshgunPRO Bilgi güçtür. Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad J** E**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 60 / 142
  • Ticaret 9, (%100)
Konu içeriği "hava sıcak, tahmin et bakalım kaç derece?" niteliğinde olmuş. Detaylandırmanız gerek. Mümkün ise site adresinizi de belirtin.

• Üyelik 28.04.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 19 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

JoshgunPRO adlı üyeden alıntı

Konu içeriği "hava sıcak, tahmin et bakalım kaç derece?" niteliğinde olmuş. Detaylandırmanız gerek. Mümkün ise site adresinizi de belirtin.

Kullanılan tema Jnews teması. Site adını vermek istemiyorum şimdilik. Sizce bu kadarcık ingilizce kalan bölüm adsense için ileride sorun olur mu?

JoshgunPRO JoshgunPRO Bilgi güçtür. Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad J** E**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 60 / 142
  • Ticaret 9, (%100)

Jauska adlı üyeden alıntı

Kullanılan tema Jnews teması. Site adını vermek istemiyorum şimdilik. Sizce bu kadarcık ingilizce kalan bölüm adsense için ileride sorun olur mu?

Konuya ben yazdıktan sonra ekran görüntüsü eklemişsiniz. Kurulu eklentiler listesinde Breadcrumb NavXT olması gerekiyor, bu eklentinin ayarlarından çevirebilirsiniz. Adsense için sorun olacağını düşünmüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.04.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 19 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

JoshgunPRO adlı üyeden alıntı

Konuya ben yazdıktan sonra ekran görüntüsü eklemişsiniz. Kurulu eklentiler listesinde Breadcrumb NavXT olması gerekiyor, bu eklentinin ayarlarından çevirebilirsiniz. Adsense için sorun olacağını düşünmüyorum.

Hay yaşayın hocam çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz breadcrumb eklentisini buldum. O eklenti kullanılamıyor yani etkileşime geçemiyorum. Ben de canlı özelleştirme ekranında aradım. Single Post option da buldum. Çeviri yapamadım çeviri ayarı yoktu ama en azından kaldırabildim. Bu da bir şeydir. Çok sağ olun tekrardan.
JoshgunPRO

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al