Merhaba dostum,

Gördüğüm bazı eksiklikleri sırasıyla yazacağım...

1. Hakkımda ve İletişim iki ayrı sayfa olsa daha güzel olur. Ayrıca "Hakkımda" ve "İletişim" sayfalarını "Yeni Yayın" olarak değil "Yeni Sayfa" olarak yayınlarsan daha iyi olur.

2. Temayı Türkçe yapabilirsin. Blogger'ın sol menüsünden Tema > HTML'yi Düzenle kısmına tıklayarak temanın kaynak kodlarına ulaşabilirsin. Örnek olarak bu sayfaya ulaşınca Ctrl+F tuş kombinasyonunu kullanıp "Next" yazıp entere tıklar ve "Next" yazan bölüme "Sonraki Yayın" yazarak, her yayının altındaki bir sonraki yayına geçiş yapmayı sağlayan Next tuşunu Türkçe olarak "Sonraki Yayın" yapabilirsin.

3. Favicon "Düzen" bölümünden kolaylıkla eklenebilmektedir.

4. Rehberim Sensin sitenin adı. Bu siteyi temsil eden bir logo kullanman iyi olur. Bu logoyu kendin oluşturabilirsin. Yada internette logo yapmayı sağlayan ücretsiz siteler var onları kullanabilirsin. Temanın sol üst kısmında bulunan Tech News logosunu kendi logon ile değiştirebilirsin.

Bunu "Düzen" bölümünden yapabilirsin. Ancak her tema buna erişimi sağlamaz. Eğer "Düzen" sayfasından bunu yapamadıysan temanın kaynak kodlarından bunu yapabilirsin.

5. Tema konusunda genel anlamda bir sıkıntın var. "Home" tuşu çalışmıyor. Ayrıca sitenin menüsünü de düzenlememişsin. İstersen @webdedestek instagram hesabıyla bana ulaş, müsait olduğum zamanda haberleşiriz. Bu sorunların hepsini düzeltirim.