-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu nerden nereye getirmişsiniz arkadaşlar izmire gavur diyenler önce kendine baksın bu milletin her ili ilçesi türkiyenindir bu vatanın parçasıdır hiç kimsede gavur gibi tabirler kullanamaz
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Konu tartışmaya çekilmezse iyi olur arkadaşlar.
SeoMakale adlı üyeden alıntı
İzmirde askerleri hiçbir esnaf sevmezdi şaşırdım açıkçası. Çok samimi ve yakın bir arkadaşım orada askerlik yapıyordu normal vatandaşa 1TL ye satılan askere 2TL ye satılıyor, çoğu marketlerde ve ufak çaplı dükkanlarda yemek yeme, alışveriş yapma gibi bir şansı olmuyor vede elbise ihtiyaçlarında ise dışlanıp ürün satmadıklarını "DUYDUM" ve arkadaşım "KESİN" olacak şekilde doğruladı...
Böyle bir yardım yapmaları da beni şaşırttı (yanlış anlaşılmasın)
Söylediğin şey İzmir'in çok nadir kesimleri için geçerli. (Çoğu şehirde belirli bölünmeler yaşanabiliyor, askerimize ve polisimize karşı.) Bence Türkiye'de askere, indirimleri ve kucak açmasıyla en çok değer veren yerlerde ilk 3'te benim gözümde. Birebir yaşadığım olaylar ve geçmişimi baz alarak söylüyorum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Taksicileri ayakta alkışladım. Hastaneye gidenleri ücretsiz götürmüşler. :) Gerçekten bravo..
" Tüm askerlerimize Allah şifa versin. " Amin.. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ssoyal medyada İzmirlilerin niçin kan verdiği için yapılan yorumları okuduğumda utandım, sinirlendim, o yorumu yazanlara beddua ettim. Öfke ve kin bir insanın gözünü bu kadar mı köreltir?
Ne ekersen onu biçersin