Başlıktan'da anlışalacağı üzere sitenizin indexini görmelerini engellemek, görsellerinizi korumak için bu kodlar işinizi görecektir. Sağolsun Endonezyalı bir yazılımcı dostum kısa ve işe yarayan bir kod verdi ve tüm yazılımlarımda kullanmaktayım. Sizlerinde faydalanması adına paylaştım, umarım işinize yarar.

Sitenize girdiklerinde sağ tıklansın ama incele bölümünden indexiniz 2-3 saniye içerisinde kendini kitlesin istiyorsanız bu kod işiniz görecektir:

<script>
eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c])}}return p}('(3(){(3 a(){8{(3 b(2){7((\'\'+(2/2)).6!==1||2%5===0){(3(){}).9(\'4\')()}c{4}b(++2)})(0)}d(e){g(a,f)}})()})();',17,17,'||i|function|debugger|20|length|if|try|constructor|||else|catch||5000|setTimeout'.split('|'),0,{}))
</script>

Eğer ki hiçbir şekilde siteye sağ tıklanmasın istiyorsanızda bu kodu kullanmanızı tavsiye ediyorum:

<script>
document.function(e) {
if(event.keyCode == 123) {
return false;
}
if(e.ctrlKey && e.shiftKey && e.keyCode == 'I'.charCodeAt(0)){
return false;
}
if(e.ctrlKey && e.shiftKey && e.keyCode == 'J'.charCodeAt(0)){
return false;
}
if(e.ctrlKey && e.keyCode == 'U'.charCodeAt(0)){
return false;
}
}
</script>

Umarım işinize yarar, iyi forumlar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim :)