-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yeni bir soru cevap, fikir alışverişi tarzında bir site kurmayı düşünüyorum.
Bol anketli, soru cevaplı ve üyelik sistemli bir site olacak. Fakat İngilizcem çok iyi bir derecede olmadığı için üyelerle iletişim, işin yasal yükümlükleri ve site kuralları düzenlemede, ilk içerikleri kendim ekleme ve eklenen içerikleri denetleme konusunda sorunlar yaşaya bileceğimi düşünüyorum (tabiki bu sorunlar sitenin gelişmesiyle ortadan kalkacak ve profesyonel bir hizmet alacağım.)
Sizce buna rağmen yavaş ve emin adımlarla ilerleyerek İngilizce yani Global bir sitemi kurmam daha iyi olur yada şansımı zorlamadan Türkçe bir site mi kurmam daha iyi olur.
Fikirlerini beyan eden fikir veren herkese şimdiden teşekkürler. Bu konu netlik kazandıktan sonra isim önerisiyle ilgilide bir post açacağım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
17 / E
-
Meslek
DIJITAL PAZARLAMA VE SEO UZMAN
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Bence , ilk olarak bu olaya niş bakmalısın.
Ne kadar kısa ve dar alanda olursan, o kadar iyi markalasir ve pazarlama kabiliyetleriniz sonuç göstermeye başlar.
Ilk başka az bir kitleniz olacak ama bu kitle sizi en üstlere taşıyacak. O az sayida kitle bir sure sonra yuzlerce ve onbinlercesiyle size gelecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Hepimiz ingilizcemi Tüekçemi deriz ama bence anadil gibi ingilizce yoksa, hele ki soru cevapsa bence zor. Ama derseniz amacım çokta para kazanmak değil, soru cevapla ingilizcemi geliştirmek o ayrı. Burada insanlar site kuruyor, translate ile yayınlıyor. İngiliz okuyup ne gülüyordur halimize. Sonra bak ingilizce site kurdum o da tutmadı diyorlar. Yani o site ingilizce değil ki tarzanca..;) iyi forumlsr.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
restome1 adlı üyeden alıntı
Fikriniz için teşekkürler söyledikleriniz başlagıçta site yönetimi için çok önemli
Değerli fikriniz için teşekkürler hocam, öncelikle site üyelik sistemli sitede kişilerin bazı konularla fikir alışverişi yaptığı, öneri aldığı veya düşüncelerini sorduğu bir platform olacak yani ben sadece site duyulana kadar içerik gireceğim
o zaman kesin ingilizce, Türk canlarımız ile hiç bir şey olmaz, hatta siten büyüdükçe spam atar :) bence direk ingilizce o zaman, şimdiden hayırlı olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizce içerikte kendinize güveniyorsanız kesinlikle ingilizce derim adsense gelirleri türkçe siteye göre oldukça fazla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi & SEO Dan
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer imkan ve zamanınız var ise kesinlikle İngilizce'ye odaklanmalısınız. Belirttiğiniz tarzda bir sitenin TR'deki tbm değeri 20-30 kuruşun üstüne zor çıkar. Fakat İngilizce'de böyle olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.