EngnCn adlı üyeden alıntı

tebrik ederim hayırlı olsun

goodestmedya adlı üyeden alıntı

imzamdaki 2. web sitesi için 7 red aldım 8. başvuruyu yaptım ve bekliyorum yaklaşık 2 hafta oldu hala ses yok. İlk imza içinde başvuruyu yaptım. Adsenseyi alamamak bizim kaderimiz :D 2 yıl önce denediğimde de alamamıştım. Hayırlı olsun hocam öneriniz varmı ?

En kısa sürede inşallah alırsın hocam. Valla açıkcası bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü ben bu işlerde oldukça temel bilgi düzeyine sahibim. Tasarım, kodlama vs falan bilgim yok denecek kadar az. O yüzden öneri verebilecek bir pozisyonda mıyım, tartışılır :) Ben yinede yardımım olur diye her iki siteye de bir göz attım.

1- İlk sayfa çok çok çok yavaş mı açılıyor yoksa benim nettede mi sıkıntı var? Sayfayı yeniledim bir kaç kez ama çok yavaş açıldı hatta hala açılmadı can çekişiyor şuan :) Optimizasyonla alakalı problem olabilir ve bence temanı değiştir. Teman responsive bir tema değil gibi duruyor. Gizlilik politikanda google adsense den açıkca bahsetmemişsin. Benimkinde vardı. Belki etkisi olabilir.

2- İkinci sayfa oldukça hızlı açıldı. Tasarım ve renkler çok hoşuma gitti. İkinci sitede Gizlilik Politikası yok. Hakkında sayfası yok. Verdiğin mail adresi kurumsal değil. Site uzantılı mail adresi koyabilirsin.

Bunlardan kaynaklanabileceğini pek sanmıyorum ama yinede deneyebilirsin. Bol şans!