Gürer69 adlı üyeden alıntı

Her firmanın deneyimledikten sonra memnun kalmadığı müşterisi vardır. Örneğin taraftarı olduğunuz odeaweb'in hiç mi şikayeti yok ? Herkes mi mutlu ? Natronun en eski ve yerli şirket anlamında en çok müşteriye sahip hosting firması olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Herkes memnun değilse 1999 yılından beri neden faaliyette bu firma ?

Açıkçası ben memnunum ve hiç bir sorunda yaşamadım firmayla. Kendi görüşünüzün haricinde ki bir firmayı baltalamaya çalışmak sizin gibi bir forum kullanıcısına yakışmıyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz hatırlatırım. İyi forumlar.


Bahsi geçen firmayı en iyi bilenlerden biriyim, eskiden müşterisi idim. Bir kaç konuda ismi geçince yaşadıklarımı da izah etmiştim.

Asla karalama değil; yaşadıklarım nedeni ile bilinmesini istediğim bir firmadır.

Düşüncelerimizi dile getiremeyeceksek ne işimiz var bu dünyada?

Zevk renk meselesi değil bu ayrıca. Hizmetten bahsediyoruz.

Hadi bir konu açın pişmanlıklarını yaşayanlar yazsın siz de okuyun o zaman. Sizin başınıza gelmemiş olması maalesef firmayı haklı çıkarmıyor.

Net söylüyorum; ''gece kim alışveriş yapar ki zaten siteden'' diyebilecek kadar düşüncesiz bir yapıdalar. Yahu site geceleri çalışmıyor; savunmasını da bu şekilde yapıyor :)

Daha ne dememi bekliyorsunuz ki? Ayrıca telefonda tartıştık diye müşteri paneline girişimi engellediler. Bunu hangi firma yapar?

Ama sağolsunlar; onların sayesinde Veridyen ile tanıştım mesela. Dedim ki bunda var bir hayır..

Ne zaman gerçekten düzeldiklerine inanırım, o zaman düşüncelerim değişir ama iç umudum yok bu konuda.

Ücretsiz ssl bile vermiyorlar mesela. Neden acaba? Her şey para üzerine mi kurulu diye bir algı oluşuyor sonra.

Neden hala ayakta olduklarına gelince; reklam yönetimleri son derece iyi. Esas nedeni ile maalesef bilinçsiz müşteridir.