Blogger platformu yakın zamanda güncellendi.İlk olarak İstatistikler sayfası ve sonrasında Yayınlar sayfası güncellendi.Bu güncellemeden kaynaklı geçici olarak çeşitli sorunlar yaşanıyor ve yaşanmaya devam edecek.Bence en geç Ağustos ayında yeni Blogger kusursuz bir şekilde (yani kararlı) bir şekilde kullanılabilecek.

> SMag temasının aslında görsellerle ilgili bir sorunu yok. Klasik Blogger ile bu temayı kullanırsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Yenilenen Blogger ile bu temayı kullanırsanız görseller konusunda çeşitli sorunlar yaşanabiliyor maalesef.

> Bu temayı forumun "Site tanıtımı" bölümünde açtığım ve oradan aldığım bir tavsiye üzerine kullanmaya başladım ve üzerinde çeşitli oynamalar yaptım.Örneğin temanın gövdesi (container) bu kadar geniş değildi, genişlettim. Yada sizinde belirttiğiniz gibi "Credit" bölümünde telif hakkı yazısı vardı ve o yazı kaldırılamıyordu. Bende onu gözükmeyecek şekilde öteledim. Yani sol alt köşeye 9999 piksel gidecek şekilde o yazıyı öteledim. Yazı fontu okunmayacak kadar küçüktü bende büyülttüm. Bu ve buna benzer değişiklikler yaparak 24.04.2020 tarihinden beri kullanıyorum.

> "Blogger bir süredir güncelleme yapıyor sitemde son günler bazı problemler olmakta güncellemeden dolayı mı? Temadan dolayı mı anlamadım..."

Muhtemelen Blogger'dan dolayı. Örneğin bir ara siteye eklenen görseller bozuk,kırık şekilde gözüküyordu ve görseller görünmüyordu.Bu sorun ramazan başlamadan kısa bir süre önce yaşanmıştı.Geçen gün (yani bildiğimiz dün) bir sorun daha ortaya çıktı.Şuan bende dahil olmak üzere birçok Blogger kullanıcısı bilgisayardan sitesine görsel yükleyemiyor. Yani uzun lafı kısası yaşadığın sorunun bir kısmı Blogger'dan kaynaklıdır.