Winman adlı üyeden alıntı

hocam 1 hafta değil de 1 ayda bile çıkartamazsınız :) sıramalamaların güncellenmesi bile kaç ay sürebiliyor. 1 haftada etki beklenilmesi hayal olur. sadece makaleyle iş bitse keşke.

bu arada hayırlı olsun hocam.

tolhur adlı üyeden alıntı

Tebrikler güzel sektörde güzel bir başarı.

Sadece makale ile kafaya çıkılır çıkılmaya ama 1 hafta biraz abartı olmuş. 1 haftada gerçekten 1. Sıraya gelecek stratejiye sahipseniz hiç durmayın yapın bence. jorphy

arkadaşlar benim söylemek istediğim 1 haftada 1.sırada olabilmek için yapılması gereken her şeyi yapıp bitirirsiniz demek olmuştu.

zaten yeni bir sitede 1 makale yazıp 1 haftada 1.sıraya gelmeniz imkansız bunu sorgulamak bile mantık dışı bir kere..

100 kelimelik makale ile 1.sıraya çıkmak bundan 3 kat daha zor farkında mısınız?

sonuçta bu forumda webmaster yeni başlayanlar kategorisinde açtığım 1 konu herkesin hayali olan konuydu, girip konularımdan inceleyebilirsiniz neler yaptığım ortada, seo zorluk puanı düşük; yapılabilir.

herkesin seo bilgisi farklı, sizin için belki backlink kullanmak şarttır ama ben hayatımda hiç backlink satın almadım mesela.