Dostlar uzun zamandır kendimce sitem için birkaç plan yaptım ve artık uygulamaya koymak istiyorum. Bunun için yeterli mali gücü de bu plan aşamasında hallettim ve artık sitem için kendi türündeki siteler ile tanıtım yazısı/backlink çalışmaları yapmak istiyorum. Aklımda da birkaç soru var siz değerli arkadaşlardan bilgi almak isterim.

- Tanıtım yazısını alacağım sitede dikkat etmem gerekenler nelerdir?
- Siteleri DA/PA değerleri ne derece önemli ve alt limit/üst limit var mıdır?
- En çok merak ettiğim ise tanıtım yazılarını kendim elle yazıp yayınlayacak site sahiplerine göndermek istiyorum. Bundan dolayı aynı makaleyi bütün sitelere göndermemin karşı taraf için sanırım etik olmadığını biliyorum fakat sitem açısından bir zararı dokunur mu?
- Tanıtım yazısındaki backlinklerin Dofollow ya da Nofollow hangisinin olduğu çok fark ediyor mu günümüz güncelliğindeki haliyle
- Sitem için bu satın almaları veya backlink çalışmalarını ne kadar aralıklarla yapmalıyım eğer sık yaparsam bu bir çeşit spam algılamasına sebep olabilir mi?

Merak ettiklerim bu kadar dostlar genel. Sitede araştırma yaptım fakat bu sorular o baktığım konulara göre çok spesifik oldu galiba sadece dofollow ve nofollow ile ilgili bilgi bulabildim.

Eğer kendi sitenizde bu soruların cevabını bulabileceğim makaleler de varsa buradan ya da PM olarak gönderebilirseniz sevinirim :) Şimdiden cevaplayanlar dostlar için teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim :)