-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
karacengelismail adlı üyeden alıntı
Hocam dediklerinizde çok haklısınız. Kripto borsasına giriş yaptım ve bir miktar yatırdım. Borsa'yı da bir süredir gözlemleyip anlamaya çalışıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=HsdNgWuRDXs
Bu videonun 9. dakikadan sonrasına biraz göz atarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız hocam hemde biraz fikir sahibi olmuş olursunuz. Bol şans diliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ahrefs + Moz Pro + Semrush = " 10 Lira " ( 21 sayfalık web site seo raporu )
cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
"Diğer yatırım araçlarını neden düşünmüyorsunuz? Altın, kira sertifikası, vadeli hesap?"
Borsa çok ilgi çekici olabilir doğru ama bir çok insan para kaybediyor burada. Riskli, sabırlı olmayan ve araştırmayan insan için ise dahada riskli...
- Arkadaşlarda söylemiş gruplardan, önerilerden uzak durun. (Öneri istiyorsanız yatırım şirketlerinin ve bankların tavsiyesine bakabilirsiniz)
- Kısa vadeli yatırımlar yenide Uzun vadeli yatırımlara yönelin. Sistemin işleyişini anlamaya çalışın, tecrübe edinin. Günü birlik alsa 100.000TL gibi paranız yoksa bir şey kazandırmaz ve tecrübe olmadığı için anaparanızın bir kısmını dahi kaptırabilirsiniz.
- Güvenilir şirketlerin hisselerini alın (Aselsen,Petkim,Thyao,Pegasus,Tupras vb.)
A şirketi şu kadar kazandıracakmış diyip almayın. Yukardaki şirketler size uzun vadede kaybettirmez örneğin.
- 10.000Tl paranız var diyelim; hepsini bir hisse yatırmayın, çeşitlendirin farklı sektör gruplarına ait şirketlerin hisselerini alının bu sayede zararınızı minimize edebilirsiniz veya artırabilirsiniz. Ayrıca alımların hepsini bir anda yapmayın, Örnek; 4.farklı hisse için 2.500tl limit koydunuz. 1. şirket THYAO
Alımları Grafiklere bakın, açılış kapanış, gün için taban ve tavan fiyatları 1 aylık seyri üzerinde biraz düşünün sonra THYAO 12.00TL'den işlem görüyor diyelim.
50 Hisse 11.50TL emri girin, 100 hisse 12.00TL girin, daha sonra gidişın hangi yöne olacağını düşünüyorsanız örneğin aşağı gitme olasılığı yüksek ozaman 50 tanede 11.00TL emir koyun. Ortalama maliyeti her zaman aşağı düşürmeye çalışın.
- Hisselerinizin hedeflerini belirleyin, örneğin YYAPI 0,32TL iken 1.000 adet aldım. Nerede satacağım? Veya %kaç kar elde etiğim de satacağım. Veya karar zarar edersem nerede duracağım. Hedefiniz olsa, sürekli, insan oğlu sırtlarına yenik düşüyor ve sonuç tamamen hüsran. 1000 lotumu 0,50TL'ye geldiğinde satacağım diyin.
-En önemlisi ne kadar risk alırsanız o kadar kazanırsınız. Ama 10.000TL birikiminiz varsa götürüp bunu riske etmeyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Borsayı oyun değilde bir İŞ, MESLEK olarak görmediğiniz sürece, sabrınız yoksa, strese gelemiyorsanız girmeyin derim. Ekran izleyip yukarıdaki şartlara uymak neredeyse imkansızdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
O** D**