site kaç aylık olunca backlink ve tanıtım yazısı alınmalı hocam

selcuksofta adlı üyeden alıntı

Kreatorn

Çok soru olmuş :) ama yazmaya çalışayım;

- Tanıtım yazısını alacağım sitede dikkat etmem gerekenler nelerdir?

Spam score en fazla 1olsun, da/pa değeri yüksek olsun, her gün mutlaka içerik giren site olsun.

- Siteleri DA/PA değerleri ne derece önemli ve alt limit/üst limit var mıdır?

da/pa da alt/üst sınır olmaz, şöyleki; gücünüz varsa, sözcü,milliyet,sabah vs almalısınız, buna gücünüz olmadığına göre :) da/pa değeri sizden fazla olandan almanız ilk planda yeterli.

- En çok merak ettiğim ise tanıtım yazılarını kendim elle yazıp yayınlayacak site sahiplerine göndermek istiyorum. Bundan dolayı aynı makaleyi bütün sitelere göndermemin karşı taraf için sanırım etik olmadığını biliyorum fakat sitem açısından bir zararı dokunur mu?

Kesinlikle zararı dokunur, hatta 2.ve sonrası olan sitelerden yazınız kopya olması açısından yarar elde edemezsiniz, her siteye farklı yazarsanız sizn yararınıa olacaktır. Site sahibi bir şekilde yayınlar, ama size hiç bir yararı olmaz.

- Tanıtım yazısındaki backlinklerin Dofollow ya da Nofollow hangisinin olduğu çok fark ediyor mu günümüz güncelliğindeki haliyle

buna herkes bir yorum yazacaktır, ama düşünün para veriyorsunuz link satın alıyorsunuz, karşı site diyor ki ben bu siteden para aldım, al bu yazısını yayınladım ama nofollow link veriyorum yani kefik değilim :)) nofollow ASLA almayın :) en azından para ile.

- Sitem için bu satın almaları veya backlink çalışmalarını ne kadar aralıklarla yapmalıyım eğer sık yaparsam bu bir çeşit spam algılamasına sebep olabilir mi?

siteniz için bu çalışmaları zaten çok yapmak şansınız yok bunlar pahalı işlemler, örneğin tanıtım yazıları kalitelileri 30 TL den başlar 50-100 tl likleri yeterlidir. ama kaç tane alabileksiniz ki zaten. Yalnız backlink çalışması yaptırmayın, tanesi 1-2 tl den satılan backlinklerin sitenize hiç bir yararı olmayacak, hatta zararı olacaktır. Backlinkte de aynı şekilde size hangi sitelerden backlink çıkacaklarsa her birinin da/pa ve spamına bakmalısınız. Örneğim sizin site yanında, bahis, onun yanında ****ografick site ile yan yana olacak, çünkü % 95 i reklam amaçlı sitelerdir. Bu yüzden ben otoriter sitelerden tanıtım yazısı öneririm.

İyi forumlar