Yeni Costaction Özellikleri

Costaction'daki yeni özellikler
Hizmetimizi nasıl geliştirebileceğimiz ve ortaklarımız için daha iyi hale getirebileceğimiz konusunda her gün bize gönderdiğiniz geri bildirimlerde her zaman birçok yeni fikir bulunuyor. Bu sefer, Costaction hizmetine eklediğimiz en son güncellemeleri size göstermek istiyoruz.

• Kullanıcı dostu satın alma filtresi
İstatistik sayfasındaki kişisel hesabınızda, (https://costaction.com/user/transactions?apptype=fd1 /Hesap > Turbobit.net › İstatistikler› › Satın Alma) satın alımlarınızda filtreyi görebilirsiniz. Bu filtre, gerekli parametreleri ayarlayarak aradığınız satın alma işlemini hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olabilir. Dahası, bundan sonra satın alma listenizi aşağıdaki parametrelere göre kolayca filtreleyebilirsiniz: Tarih, Ödeme sistemi, Dosya karı, Siteler için kar, Dosya kopyaları için kar ve Duruma göre filrteleme gerçekleştirebilirsiniz. Her iki projemiz de Turbobit ve Hitfile bu özelliğe sahiptir. Hitfile bağlantısı (Hesap> Hitfile.net ›İstatistikler› Satın Alma):
[spoiler]https://costaction.com/user/transactions?apptype=fd2[/spoiler]





•"Bekleyen ödemeler" bölümündeki satışların listesi
'Bakiye' tutarında ne kadar para olduğunu öğrenmek istiyorsanız 'Bakiye (ödemeler)' (https://costaction.com/user/purse) sayfasında ‘Kullanılabilir para çekme miktarı' kısmına tıklayarak detayları inceleyebilirsiniz. Satışlarınızla şu sayfaya yönlendireceksiniz (https://costaction.com/user/transactions?apptype=fd1). Bu sayfaya geldiğinizde, satın alma içeren sayfanızın zaten 'durum' 'bekletme' şeklinde ibarelerle filtrelendiğini göreceksiniz. Kazancınızın tamamı, çekmek istediğiniz an için mevcutsa ("bekletme" durumunda görünmüyorsa), "bekletme" durumuna sahip satın alma işlemleri gerçekleştirene kadar bu kısmı tıklayamazsınız.



• Promosyon bağlantılarının satışı için daha kısa bekleme süresi
Bildiğiniz gibi, **************lık veya para iadesi işlemleri olmadan son 30 gün için en az 5 satışınız varsa, ödeme bekleme süresi 3 kez azaltılır. Ve şimdi bu sınırlı tutma süresi promosyon bağlantıları tarafından yapılan tüm satın alımlar için de kullanılabilir.


•Kopyalanan dosyalar için satın al sayfasında yeni sütun
Satın alma işlemlerinizin sayfasına, 'Dosya kopyaları için' adı verilen yeni bir alan (sütun) ekledik. (Https://costaction.com/user/transactions?apptype=fd1)
Bu kısımda, dosyalarınızın kopyalarından yapılan satın alımları göreceksiniz. Her zamanki satışa benziyordu, ancak daha uzun bir bekleme süresiyle ve şimdi onlar için açılan alanı özellikle bulabilirsiniz. Umarız daha güzel ve dostça görünür.




Küçük değişikliklerin bile hizmet kullanılabilirliği üzerinde büyük bir etkisi olduğundan eminiz ve bu nedenle bize gönderdiğiniz her şeyi dikkate almaya çalışıyoruz. Olumlu eleştirilerin ve yeni önerilerin bizim için bir ilham kaynağı olduğunu unutmayın!

Yeni değişiklikler yolda, buna hazır mısınız?

Bizi takip etmeye devam edin!