SEBTURKA adlı üyeden alıntı

volume hayırlı olsun. Sanırım onay almışsınız. Onayı alma sürecinde ne gibi değişiklikler yaptınız? Onay almak isteyenler için yol haritası olabilir.

SSky sitenize baktım genelde sayfanın en alt kısmında(header) yer alan gizlilik gibi sayfaların isimlerini üst tarafa koymuşsunuz.

Sizin sitenin İçeriklerini tam okumadım ama gizlilik, politika, iletişim gibi kısımları isterseniz benim siteden kopyala yapıştır yaparak alabilir, gerekli yerleri kendi sitenize göre düzenleyebilirsiniz.

Ayrıca google amcanın size göndermiş olduğu red mesajının tam içeriğini bizimle paylaşabilir misiniz?


Bana gelen mailde 'sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken sorunlar var. daha fazla bilgi için Adsense hesabındaki Siteler sayfasını ziyaret edin' yazıyor. Siteler sayfasına girdiğimde de 'siteniz reklam göstermeye hazır değil, bazı politika ihlalleri bulduk, Adsense program politikalarına uyguğundan emin olun' yazıyor. Başka hiçbir açıklama yok. Yazılarımı görsellerimi de defalarca düzelttim hepsini kendim yazdım bi kopyalama durumu yok, gizlilik gibi sayfaları oluşturmadan önce de hata veriyordu hala veriyor, başka bir sorun var sanırım hatta hiç aklıma gelmeyen ufacık bir sorun da olabilir ama bütün kuralları okuyup uyguluyorum, bu açıkladığım mailden sonra da 'adsense hesabınızda son beş aydır işlem yapılmadığını saptadık, 30 gün içinde reklam gösterimi oluşmazsa hesabınız sıfırlanacak' maili geldi, ama onay vermediler ki ne yapacağımı şaşırdım :laugh:

Sizin dediğiniz gibi yapıp o kısımları sitenizden kopyalayacağım çok teşekkürler, ama başka bi sorun olduğunu düşünüyorum