-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba dostlar bu sene üniversite sınavına girecek olan kardeşim için bölüm tavsiyelerinizi bekliyoruz. Kendini Eşit ağırlık öğrencisi , hedefi yurtdışında çalışmak. Bilgili olan kişiler yanıtlarsa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu çok diken üstü bir konu hocam :) Buradaki insanlar da haklı olarak site açacak insanlara bile keyif alabilecekleri ve bıkmayacakları işlere site açmalarını öneriyorlar :)
Gencecik bir kardeşimize de bundan farklı bir öneride bulunabileceğimizi sanmıyorum :)
Allah yolunu açık etsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu zamana kadar ne olarak yetiştirdi kendisini? Misal bilgisayar a ilgisi ve temel bilgisi varsa, düzenli bir çalışma ile siber güvenlik uzmanı olabilir. Yurtdışında siber güvenlik uzmanı olarak çalışabilir. Ardından buraya geldiğinde yurtdışında iyi referansı var ise burada güzel bir şirkette işe başlayabilir. Hayat bu belli mi olur bi balmışsın şirketini açmış. Başarılar hayatında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugüne kadar ilgi alanı ne ise o alandan ilerlemeye devam etsin, yeni dala atlarken düşmesin aman. Hiçbir fikri yoksa da Havacılık Yönetimi tavsiyemdir eşit ağırlık için. Şâyet düşünürse bu bölümü, pm atın detaylı konuşuruz destek olurum.
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Çekinmeyin üniversitelere gidin,bölüm hocaları zevkle muhabbet edecektir. Okuyunca ne olur hayattan ne bekleyecek vs görsün. Kendim yana yana zevk ile meslek lisesi saç metal ve plastik kalıpçılığına yazıldım. Amacım üniversitede endüstri mühendisliği okumak ve ev sinema sistemleri vs tasarlamaktı. Fakat gel gelelim öğrendik ki meslek lisesi çıkışlı üniversite sınavında kat sayı anlamında 2-0 geride başlıyor Türkiye'de ilk 5K ya girmiş olmama rağmen istediğim bölüme giremedim. Şuanda 38 yaşındayım sorsalar ne okumak istersin diye tek cevabın Hukuk. Yaklaşık 15 senedir kendimin aile , asliye,ağır ceza,icra,icra ceza,ticaret,iş davaları ve çevreminin bu alandaki davalarına danışmanlık yaparak avukatsız kendi işimi ve işlerini görmelerini sağlayarak kötü sonuç ile karşılaşmadım.
Son 5 yıldırda Mobil teknoloji üstüne odaklanıyorum çünkü gelecek orada herkes elindeki cihaza bağımlı :) amacım mekandan bağımsız para kazanmak ve istediğim yerden paramı kazanabilmek ki istediğim yerde yaşayabileyim.
Şimdi;
Demem o ki kardeşiniz hangi bölümü istediğinden önce hayattan ne istediğini ifade etsin, idrak etsin ardından bu isteğini dile getirsin. Sonra bir kaç kişi ile istişare edin hayaller paris gerçekler işsizlik olmasın. İşsizlikten öte mutsuz işe gidip gelmek ile hayatını bitirmesin.
Ben seçimini mantıktan yana değil yüreği ile "mesnetli" yapsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Kozmonot olsun :D
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hedef yurt dışıise uluslararası ilişkiler okuyabilir. Yalnız giderken yanına en az 2 yabancı dilini de alsın :)
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Bölüm yerine üniversite tercih etmesi daha doğru olacaktır. Özellikle yurtdışında tanınan bir üniversite ise iş bulması daha kolay olur.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hedef konusunda bir sey diyemem ama iş güvenliğine girmesin kardesim boşuna okudu o bölümü