yilmaz70 adlı üyeden alıntı

vaveyla Ben o konuyu da takip ediyorum. Orada yapılmak istenen; Cloudflare de ücretli olan bir uygulamayı hosting firmalarının ücretsiz olarak entegre etmesi yönünde bir baskı yapılmasıdır.

Ve açıkçası bazı siteleri kontrol ettiğimde; tarayıcıda sayfa geçişleri hızlı görünüyor ama açılış hızlarında maalesef olumlu bir etkisini göremedim.

Ben hız severim :) Site hızlı olsun diye yapılması gereken ne varsa yaparım. Eğer TR lokasyonda bulunan sitelerde Cloudflare faydalı olduğuna emin olsaydım inanın hiç itirazsız kullanın derdim.

Ne zaman stabil hale gelir, o zaman kullanılabilir derim.

Mesela BunnyCdn Asia & Oceania olmak üzere İstanbul lokasyonda Cdn hizmeti verdiğini beyan ediyor. Ve ben bir çok sitede bunu test ettim. Ancak ne hikmetse özelikle görsellerin Kanada üzerinden verildiğini gördüm. Bir sitemde Paris üzerinden sabitledim bir kaç gün bekledikten sonra göreceğim gerçek durumu.

Şimdi TR lokasyonda Cdn hizmeti veren ''en uygun fiyat'' olan yerleri araştırıyorum.

Üstad bu yorum çok açıkladı çok teşekkürler. @Mrtcn hocam sizede çok teşekkürler