Merhaba , Vektör sitelerinden kendinize ait vektörel içerikli postlar hazırlayacaksanız oradan temin edebilirsiniz , free kullanıma sahip bir çok platform mevcut .

Ben içeriklerimi genelde photoshop da yapıyorum kendime ait taslağım var , fakat ilk başlangıçta telefonda CANVA uygulaması var 30 gün ücretsiz sürümü ile kendinize harika içerikler oluşturabilirsiniz .

Ben ilk etapda günde 3 içerik giriyordum ,

08:00 işe gidenlerin görebileceği saat
14:00 Mola sonrası telefonlara genelde bakılma saati
21:00 Evde en rahat olunan saat olarak kendimce çıkarımlar yaptım ve sayfamda online olma sürelerine endeksledim . Her sayfada farklı olabilir benim kitlem %80 kadın.

Kopya içerik hak ihlaline girer , eğer o gün gerçekten post bulamadıysanız , aldığınız sayfadan via vererek kullanmanıza kimse birşey demez . Açıklamada via @ ... şeklinde etiket atmanız yeterlidir . Benimde bazen gerçekten yapamadığım yani vaktimin olmadığı zamanlar oluyordu ben bu şekilde yapıyorum . Telif vs. durumu yaşamadım .

Günlük 3-5 arası içerik farklı zamanlarda sizin için uygun olabilir , takipçilerinizin ana sayfasını yormadan .
Gerçekten kitleye kaliteli içerikler sunmalısınız .
İçeriklerinizde @... şeklinde sayfa adınızı yazarsanız bu sizin içeriklerinize daha fazla kişinin ulaşmasını sağlayacaktır .
Blog , bilgi veya kendinizin tasarımları olacak bir sayfa kullanacaksanız markalaşma adına mutlaka kendinize ait bir tasarım yapmanızı tavsiye ederim .

iyi çalışmalar .