-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazılım, kodlama üzerine kurduğum blog sitem bu gün onay aldı. (Wordpress tabanlı) Sorusu olanlar var ise elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günlük tekil ziyaretçiniz ne kadar? Bu ziyaretçilerin ne kadarı organik?
1 kişi bu mesajı beğendi.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı - wordpress uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam hesabınız pinli miydi? Daha önceden onaylanmış siteler hesabınızda var mı? yoksa yeni hesap üzerinden mi başvuru yaptınız? cevaplarsanız çok sevinirim. 8 defa gönderdim red yemiyor ama covid 19 nedeni ile sitenizi inceleyemiyoruz diyor ve hesabım yeni daha ilk site için alcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı - wordpress uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
hocam hesabım yeni site 1 aylık günlük 5 10 tık alıyor bir türlü olmuyor covid 19 inceleyemiyoruz diyor. Özgün makale dolu içi 105 tane toplam. 4 kategori var genel bilgi sitesi. Ne yapmam gerekllidir hocam bir fikriniz var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günlük yok denecek kadar az trafikli website için neden reklam alıp yavaşlatıyorsunuz? Günlük en az 5000 tekil ziyaretçi olacak ki hatırı sayılır, reklamı koymaya ve kaybedilen kullanıcı deneyimine değecek rakamlar kazanabilesin. Lütfen acele etmeyin, tek sana değil yeni website açıp AdSense için yanıp tutuşan tüm arkadaşlara söylüyorum. Önceliğiniz AdSense değil websiteniz ve trafik olsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sektörümde hatırı sayılır, çok yüksek bir hit olmadığını düşünüyorum. Dediğinizde haklısınız ama insan motivasyon arıyor bir yerde. Kazanamadıktan sonra reklam almanın bir anlamı yok tabi ama ilk adsensem olduğu için hem tecrübe hemde bir heycan oldu benim için. :)