E-Ticaret ile uğraşan, halihazırda bir e-ticaret sitesi olan, e-ticaret'e atılmak isteyen veya çeşitli nedenlerle şirket kuramayıp vergi levhası alamayan herkesin en az bir kere araştırdığı konu "Vergi Levhası Olmadan Sanal Pos Nasıl Alırım?" olmuştur. Umarım bu yazımız size faydalı olur.

Ülkemiz bilindiği üzere e-ticaret konusunda çoğu avrupa ülkesini geri bıraktı. TÜSİAD'ın raporuna göre, 2019 yılında Türkiye'de e-ticaret pazarı %39 büyüdü. Sadece online perakende hacmi 30.8 milyar TL olurken, online pazaryerlerinin hacmi ise 29.3 milyar TL'ye ulaştı. Doğal olarak bir çok firma, freelancer veya ek gelir sahibi olmak isteyen kişiler, e-ticaretten faydalanmak için ödeme alma hizmeti sunan şirketleri araştırıyor. Bizde daha çok freelancer veya vergi levhası olmayan kişilerin de sanal pos hizmetinden faydalanması ve müşterilerine taksit imkanı sunması için bu yazımızı hazırladık.

Paytr'dan Vergi Levhası Olmadan Sanal Pos Nasıl Alınır?
Sizler için hazırladığımız bu inceleme yazısında Türkiye'nin en hızlı büyüyen fintek firmalarından olan PAYTR firmasını inceleyeceğiz. Sanal pos konusunda tecrübesi, internet yorumları, kullanıcı sayıları gibi bir çok konuda rakiplerinin önünde yer alan PAYTR, ertesi gün ödeme seçeneği ile de bizleri cezbetmeye yetiyor. Bunun yanı sıra komisyon oranları ise oldukça makul.

Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Paytr üzerinden Sanal Pos Başvusu yapalım.

Burada yer alan bağlantıya tıklayarak Paytr'ın ön başvuru formuna ulaşıyoruz.

Ardından bilgilerinizi gönderiyorsunuz ve siteniz incelemeye alınıyor. Bu aşamada internet sitenizin aktif ve faal olması çok önemlidir. Aksi bir durum olduğunda da ise size geri dönüş yapılıyor. Sizde eksikliklerinizi giderip başvurunuzu yenileyebiliyorsunuz. Kendi sloganları olan "2 saatte sanal pos'unuz hazır" beni en çok etkileyen yönü oldu Paytr'ın. Umarım sizinde başvurularınız en kısa sürede sonuçlanır.

Paytr Sanal Pos'u Wordpress Sitemde Kullanabilir Miyim?
Paytr bünyesinde en yaygın CMS'lerin eklentileri bulunmaktadır. Wordpress, Open-Cart, Joomla ve hatta WIX için de eklentisi bulunmaktadır. Bu eklentiler ve API'ler sayesinde çok rahat bir şekilde entegrasyon yapabilirsiniz.

Kaynak ve Görsel Anlatım