webtasarimiclub adlı üyeden alıntı

Vergi levhası olmadan kesinlikle siteniz ödeme sistemi onaylanmaz. arkadaş sizleri yanlış yönlendirmiş. böyle birşey kesinlikle yok. Öyle şey olsaydı devlet anasını ağlatırdı. Kıçı kırık firmalar için milyar dolarlık projelerini riske atarmı adamlar. BDDK onaylı firma yapar mı cahil olmayın. İnsanları hem yanlış yönlendiriyorsunuz hemde iki tarafında vaktini çalıyorsunuz.


Onaylanır, onaylanıyor, onaylandı, kullanıyorum, kullanıyoruz, kullanıyorlar. Boş yorumlara gerek yok.

tolhur adlı üyeden alıntı

Bilgilendirme için teşekkürler fakat bu ne derece yasal? Vergiyi nasıl ödeyeceğiz?

Paytr aracılık mı yapacak bir bakıma? Bizim adımıza vergimi ödeyecek? Çok fazla sorulması gereken soru var gibi.

Böyle bir sistemin mantığında bizim paytr ye fatura kesip ödeme talep etmemiz gerekir ama bu yine vergi levhamiz olmadığı için yapılamaz.

Pek aklıma yatmadı sistem... Biraz bekleyip görmekte fayda var.


Vergi sizin sorumluluğunuz, firma yalnızca arada aldığı komisyon için devlete vergisini öder. Adamların tek işi bu gerisi onları bağlamaz istersen milyon dolarlık vergi kaçır bunun takibi devletin sorumluluğudur, adamlar sadece aradaki ödemenin güvenliğini sağlamakla mükellef.

selcuksofta adlı üyeden alıntı

Ancak sisteme bu şekil girilirse. Zaten maliye yakalayacaktır diye düşünüyorum.


Maliye yakalamak istediği zaman yakalar elbette ama şöyle de bir durum var "Vergiden Muafiyet" olunan belirli bir tutar var. Yıl içerisinde 1000-2000 ₺ kazanan kişilerin peşinde koşmaz maliye zaten onlara serbest bu tutarı kazanmak ama gidip 1 ayda 20 bin ₺ kazanırsanız ertesi gün yapışırlar ensenize orası ayrı. O kadar kazanıyorsanız zaten gidin verginizi verin :D