Güney adlı üyeden alıntı

Ben fazla verim alınamayacağını düşünüyorum ama şöyle yapsak
backlinki yabancı sitelerden sağlasam + imleme yine yabancı sitelerden olsa + yabancı paravan blog kullansam nasıl olur?


Merhaba;

Bir çok firma eğer gördüyseniz SEO Hosting hizmeti vermekte. Örnek: Alastyr

SEO Hosting, farklı C-CLASS IP adresleri üzerinde sitenizi barındırarak Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) konusunda sitenizin daha iyi performans almasına sebep olur.

Bu yazıdan da anlaşıldığı üzere C-Class IP adresleri SEO açısından faydalıdır.Bu yüzden bu hususa dikkat ediniz.

Eğer içeriğiniz ile alacağınız backlink sitesi aynı bölümde yayın yapıyorsa(örnek: sizin siteniz eğitim o alacağınız site : school) sonuçta 2 site de eğitim alt bağlığı altında hizmet veriyor.Bu da doğal olarak yarar sağlaması muhtemel link çeşitleridir.Ama siz gidip eğitim içerikli siteye oyun sitesi link değişimini gerçekleştirirseniz ya da link alırsanız kısaca,pek bir fayda beklemeyin.Olur ancak çok fayda göremezsiniz.Sonuçta farklı Classlar üzerinde hizmet veriliyor.Yabancı paravan blog kurmak gibi bir çılgınlığa girişmeyin.Zaten alacağınız paravan blogların lokasyonu TR değil.Zaten ister istemez İP adresleri filan hep yurtdışı lokasyon oluyor. Örnek;

WordPress.org Blogspot...

İmleme sitelerinin çoğu da zaten yabancı kaynaklıdır;

Digg.com Delicious.com ...

Bu yüzden yukarıda yazdıklarım orada da geçerlidir.Sonuçta binlerce kişi bu siteleri kullanıyor.Yani sadece sizin farkınız olmayacak bu durumda.

Ayrıca iyi bir site olmasını istiyorsanız imleme ve sosyal paylaşım olmalı.Paravan konusunda şu ana kadar net bir gelişme yok.Ancak şansınızı deneyebilirsiniz...

Saygılarımızla,Kolay Gelsin...

SEO DANIŞMANLIĞI

"Samet"