Harika bütçe her türlü başarılı olursunuz. Yalnız büyüklerle dediğiniz 10-15 taneler zaten, elbette onlarla baş edemezsiniz. Adamlar 50 yıldır var, tv kanalları, radyoları var vs. Ama 200 k bütçe ile, şu forumda ki tüm haber sitelerini geçersiniz. Doğru yatırım mı bilmem, 200 K bütçem olsa bu işe yatırırmıydım zor karar. Bence biraz daha düşünün. Ama ilk tavsiyem mutlaka yaşlı site alın, da/pa en az 40+ olsun, site en az 8-10 yaşında olsun, anca bu şekil olursa ihtimal. Sıfır domainle 5 yılınız heba olur. İyi forumlar
bütçenizi bu işlere harcamayın. hiç bütçesiz bazı işler çıkarmaya çalışın.
bu da ne kadar doğru tartışılır, illa bir tecrübeniz vardır, ama arkadaş bilmiyor olabilir fikir vermek lazım. mesela ben bilmiyorum. ben de şahsen 200 k bütçe ile haber sitesine girsem para kazanabileceğime inanıyorum. başka ne yapardın desen hiç bilmiyorum, aklımda ufacık başka bir fikir bile yok. hiç bütçesiz iş ne olabilir sizce, mesela ben sıfır bütçe ile haber sitemden ay da 1.000-1.500 TL kazanıyorum (adsense hariç), düşünün arkadaş 200.000 bütçe ile daha çok kazanabilir gibime geliyor, yanılıyormuyum, bahane ile hepimiz için iyi bir konu olabilir fikriniz. tabii ki paylaşmak isterseniz, iyi forumlar