Wisecp yazılımı kullandığım bir site için hız analizleri kötü durumda olduğundan destek istedim ve destek vermediklerini söylediler.
Ben de en azından Cdn ile belki çözüm bulurum umudu ile bir daha sorayım dedim ama yanıt aynı: destek vermiyoruz.
Halbuki *** da Wisecp kategorisi var :)
Bunun üzerine *** da konu açtım. Sadece biri detaylı bir yazı yazmış sağolsun. Ama kimse dememiş ki; yahu ben de bu yazılımı kullanıyorum, hız yerlerde ama neden destek yok?
Bunu kötülemek amacı ile yazmıyorum. Whmcs alternatifi olarak gerçekten güzel bir yazılım yapmışlar. Ancak bir çok ücretsiz yazılım için bile hızlandırma önerileri varken *** da kendi kategorisine sahip bir yazılımcı neden bu kadar duyarsız kalır?
Tüketici hakkını aramadığı için :)
Aynı konu burada olsa idi ben inanıyorum ki forum yetkilileri duyarsız kalmazdı.
Sonuç değişir mi? Pek sanmıyorum. Adam tok satıcı :)
Orada ise o kadar çok konu ve ticaret var ki, yetkililer hangi birine yetişsin.
Şimdi bu hadise benim *** forumunu kötülememi gerektirmez. Ve hakkım da yok.
Ticaretin daha çok döndüğü bir platformda ise yardım konuları da pek ilgi çekmiyor bu yüzden.
Wmaracı nı yardımlaşmanın fazla olması nedeni ile seviyorum. Ve burada düşmanlık denecek bir durum yok üyeler arasında. Belirli üyeler sürekli bir yardımlaşma halindeler.
Ama buranın da bir an önce canlanması gerek. Umarım yönetim geç kalmaz bu konuda.