Merhaba;
O zaman hocam şöyle deneyin;
Eklediğiniz linklerin raporları yani adresleri mevcuttur sizde bu işi yaptığınız için.Google webmaster araçlarından linklerin kaldırılmasını isteyin bir öyle deneyin.Sonra tekrardan farklı şekilde linkleri farklı sitelere eklemeyi deneyin.Onun dışında siteyi tam olarak bilmediğimiz için net bilgi veremiyoruz maalesef...
Saygılarımla,Kolay Gelsin...
Allah Yardımcınız Olsun...
SEO DANIŞMANLIĞI
O zaman hocam şöyle deneyin;
Eklediğiniz linklerin raporları yani adresleri mevcuttur sizde bu işi yaptığınız için.Google webmaster araçlarından linklerin kaldırılmasını isteyin bir öyle deneyin.Sonra tekrardan farklı şekilde linkleri farklı sitelere eklemeyi deneyin.Onun dışında siteyi tam olarak bilmediğimiz için net bilgi veremiyoruz maalesef...
Saygılarımla,Kolay Gelsin...
Allah Yardımcınız Olsun...
SEO DANIŞMANLIĞI
Evet şuanda raporlar mevcut 1 ay geçtiğinden benide site sahibi sıkıştırıyor çünki bi 10 oldu bi 4. sıraya geldi bi 14 bi 31 bi 28 falan derken çok sıralama çıktı düştü para iadesi istiyor pek bekleyeceğini düşünmüyorum birde kişi benim yanımda bir kaç kişiden daha paket almış belki onların yaptığı çalışmalardan bir arıza oluşturmuş olabilir diye düşünüyorum.