Arkadaşlar uzun yıldır internet ve programcılığa ilgim var ve bir çok kişi gibi amatör olarak başladığım bu yolda güzel işler yaptım ama hep hayat kaygısından dolayı gerekli özeni veremedim ve para kazandığım işi kapatmak yada satmak zorunda kaldım.
Aklıma yeni yatan bir projeye başladım ama artık tek başıma yapmaktan yada birileriyle tartışmadan yol almak istemiyorum. Maddi olarak sıkıntım yok ( milyon dolarlarım da yok ama ) ufak çaplı idare edecek serverlara sahibim yada büyültebilirim.
Yaşı 22 ve üstü, üniversite okuyan yada mezun sorumluluk sahibi ve güvenebileceğim bir arkadaş arıyorum. Java, kotlin, PHP yada en azından temel html bilgisi olan ve kendini geliştirebilecek, ben yol göstereceğim yada siz bana göstereceksiniz :)
Proje detayları
Mobil uygulama ve masaüstü erişim imkanı olan
Tüm dünyaya hitap eden
Gelir modeli olan ve android versiyon için uygulamanın hemen hemen büyük kısmı bitmiş durumda.
Projedeki çalışma alanları
Yazılım ( java, kotlin,Swift ve Objective C.,Php )
Tasarım
Verianalizi
Reklam yönetimi.

Projeyi milyon dolarla kazanacak gibi abartmak sadece ahmaklık olur, hangi proje olursa olsun doğru yolda gidilirse para kazandırır. Bazen doğru yol projeyi kapatmaya da çıkabilir.
Konya'da yaşayanlarla yüzyüze görüşebiliriz( sosyal mesafede) :)

İnancı zayıf olanlar yada anında para kazanmak isteyen arkadaşlar lütfen beni yormayın.