Merhaba arkadaşlar,

Daha önceden bir temaya başlamıştım fakat kafamdakileri çizime aktaramadığım için hevesim kaçmış ve çöp kutusunun dibini boylamıştır. (bknz) Bu temaya ise bir iki hafta önce başlamış ve bir kaç gün içinde bitirmiştim. Tam düşündüğüm şeyleri aktarabildiğim için temayı yaparken zevk aldım desem yalan olmaz :) Tema şimdilik bu halde ve footer bölümü eksik. Aklıma hiç bir şey gelmiyor ve bu konuda sizden öneri bekliyorum.

[COLOR=#ff0000]Tema ile ilgili eleştirilerinize geçmeden önce lütfen ilk çizmiş olduğum tema olduğunu unutmayın ve ona göre yorumlarınızı yaparsanız eğer benimde hevesim kaçmamış olabilir. Çünkü bazı arkadaşlar direk "yerleşim olmuş, tasarım kötü" diye giriş yapıyor. Tasarım kötü olsa bile benim sizden beklediğim şey daha iyi olması için verebileceğiniz öneriler..
[/COLOR]
Son olarak, her türlü bilgisini ve görüşünü eksik etmeyen DKGraphic ablama çok özel teşekkürlerimi iletiyor ve henüz fikir aşamasında olan 2. temanın da yolda olduğunu buradan ona bildiriyorum :p

Tema tamamlandığı zaman eğer ki yardımcı olabilecek bir arkadaşımız olursa psd, css ve html şeklinde paylaşımı yapacağım.. Tamam tamam çok konuştum işte bitmiş olan ilk temam... :rolleyes: